CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
HandsproeiersTuin bewateringTuin

Filters

Handsproeiers

8 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Handsproeiers

Geef uw tuin gericht water met de handsproeiers van Wovar. Ons assortiment bestaat uit spuitpistolen en tuinspuiten, waarvan een deel verstelbaar is. Bent u op zoek naar een veelzijdige tuinspuit, kies dan bijvoorbeeld voor ons spuitpistool met broeskop. Deze is verstelbaar in diverse standen; van een fijne nevel tot harde straal. Om een sproeier te gebruiken heeft u natuurlijk ook een tuinslang met daarbij passende slangkoppelingen nodig, deze bestelt u bij Wovar voor een eerlijke prijs! 

Spuitpistool met broeskop

Wilt u de tuin en uw planten liever met de hand bewateren, ga dan voor een spuitpistool. Koppel uw tuinslang aan een spuitpistool en bewater al uw planten en de gehele tuin volledig handmatig. Daarnaast verkopen wij ook spuitpistolen met broeskop, dit is een kop die verstelbaar is in verschillende standen. De broes verstelt u door aan de broeskop te draaien; voorzie uw planten van een fijne nevel tot een smalle straal.

Tuinspuit

Bij Wovar vindt u ook tuinspuiten in het assortiment. Een tuinspuit is handig voor de bewatering van uw planten en bijvoorbeeld bloembakken. Daarnaast kunt u een tuinspuit ook goed gebruiken voor het wassen van ramen, auto's of ter verkoeling in de warme zomerdagen. Onze tuinspuit is regelbaar door aan het spuitstuk te draaien; geef iedere plant de aandacht die ze nodig heeft. Om uw handsproeier aan te sluiten op een tuinslang dient u gebruik te maken van onze slangkoppelingen.

Sproeiers kopen

Voorzie uw tuin en planten handmatig van water met de handsproeiers van Wovar! Zoekt u een sproeier die uw tuin automatisch van water voorziet? Kijk dan bij onze productcategorie sproeiers voor bijvoorbeeld een zwenksproeier of sectorsproeier. 

Hoveniers en klusbedrijven krijgen bij Wovar met een zakelijk account 15% korting op iedere bestelling, een handig overzicht van alle orders en de mogelijkheid tot spoedleveringen. Bent u ondernemer, maar dan gratis en geheel vrijblijvend een account aan!