CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Hangsloten

6 producten

Hangsloten

In deze categorie vindt u alle hangsloten voor uw poort, hekwerk, schuur, fiets, kluisje en meer! Bij Wovar zijn onze zwarte hanglsoten voorzien van extra sterke gietijzeren behuizing in de variant met korte beugel en een hangslot met een extra lange beugel. Deze hangsloten kunt u bijvoorbeeld goed combineren met een overslaggrendel, hangslotgrendel, plaatgrendel of schuifgrendel. Deze vindt u in de categorie plaatgrendel en heksluitingen. Of uw eigendommen nu goedkoop zijn of duur - met een hangslot van Wovar houdt u ze secuur! 

Hangslot zwart

Het standaard hangslot met korte beugel is het meestgebruikte type hangslot. Dit slot is voor de meeste grendels en sluitingen te gebruiken. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt bij het extra beveiligen van koffers, kasten, schuurdeuren, kluisjes en meer. Dit hangslot is verkrijgbaar in vier maten: 40 mm, 50 mm, 60 mm en 75 mm breed. Een (extra) hangslot verkleint de kans op diefstal enorm. Dit maakt het altijd de moeite waard om een aan te schaffen. Maar welk hangslot hebt u nu nodig?

Hangslot met lange beugel

De hangsloten met lange beugel geeft u meer bewegingsruimte, waardoor u hem gemakkelijk vastpakt. U kiest dit slot wanneer de afstand tussen de slotogen groter is. Daarnaast geeft de extra ruimte ook de mogelijkheid om dit slot bijvoorbeeld met een dikkere ketting te combineren. Dit hangslot met hoge beugel is verkrijgbaar in 2 maten: 40 mm en 50 mm breed.

Hangslot bestellen

Zwarte hangsloten bieden een robuuste en stijlvolle beveiligingsoplossing. Hun donkere afwerking voegt een vleugje elegantie toe aan elke deur of poort. Met hun duurzame constructie zijn ze bestand tegen diverse weersomstandigheden. Of het nu gaat om het beveiligen van een fiets of een waardevolle opslagruimte, zwarte hangsloten staan garant voor gemoedsrust.