CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 20:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Heb ik grondverf nodig bij verven of beitsen? 20 okt

Heb ik grondverf nodig bij verven of beitsen?

Terug naar overzicht

Beits grondverf

Het korte antwoord op de vraag is: 'Meestal niet'. Wanneer u uw hout wilt bewerken en beschermen kunt u namelijk kiezen voor verschillende beitsen, olie en teer. Eigenlijk geld voor al deze producten dat ze gelijk te gebruiken zijn op het hout. Beits en olie trekt namelijk in het hout, een grondverflaag zal dan alleen maar zorgen dat het impregneren wordt belemmerd. Hoe elke beits individueel gebruikt dient te worden, vindt u op onze website altijd bij de productpagina. Teer is van zichzelf sterk genoeg en is, ondanks dat het niet impregnerend werkt, goed te gebruiken zonder grondverf.

Dekkende tuinhuis beits

Er is echter wel een uitzondering op de regel. Binnen het assortiment van Wovar vindt u ook speciale dekkende beits voor tuinhuizen en blokhutten. Deze verven gelden als toplaag. Dit betekent dat zij wel een grondverf nodig hebben. Dit kan in de vorm van witte grondverf zoals veel mensen die kennen, maar ook in de vorm van een transparante beits. Deze transparante beitsen voor tuinhuizen en blokhutten noemen we basislagen. Door altijd goed de instructies op de productpagina's te lezen weet u precies of u een grondverf nodig heeft of niet. In de meeste gevallen zal dit niet nodig zijn.

Voor alle soorten onderhoudsmiddelen van A-kwaliteit bent u bij Wovar aan het juiste adres. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor persoonlijk advies.

Producten die passen bij deze blog