• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Heidemat 3 cm dik op Rol 1 x 3 Meter - Per Rol

Waarom kiezen voor Heidemat 3 cm dik op Rol 1 x 3 Meter - Per Rol?

  • Natuurlijke tuinafscheiding
  • Prachtige uitstraling
  • Eenvoudige montage

Productkenmerken

Fabrikant
Wovar
Artikelnummer
8720574797855
Barcode
8720574797855
Kenmerk
Afschermgraad tot 70%
Kenmerk
Beschermd tegen zon en wind
Materiaal
Heide samengebonden met ijzerdraad
Afmetingen
1 x 3 meter
Prijseenheid
Per rol
Dikte
3 cm
Lengte
3 meter
Kleur
Bruin
Voordeel 1
Natuurlijke tuinafscheiding
Voordeel 2
Prachtige uitstraling
Voordeel 3
Eenvoudige montage
Veel gebruikt voor
Tuinafscheiding
Veel gebruikt voor
Schutting
Hoogte
1 meter

Heidemat 3 cm dik op Rol 1 x 3 Meter - Per Rol

Wilt een tuinafscheiding van heide? Met een heidemat zorgt u voor een prachtige natuurlijke afscheiding met een beschermingsgraad tot 70%. De mat is samengebonden met ijzerdraad en heeft een bruine kleur. Op afbeelding 2 en 3 kunt u precies zien hoe deze kleur tot zijn recht komt. Door deze kleur staat de mat prachtig bij zowel landelijke als moderne tuinen. De mat is 1 meter hoog, 3 meter lang en heeft een gemiddelde dikte van 3 cm. Montage van de mat aan een hek of gaas gaat eenvoudig met ijzerdraad met lus of met tyraps.

Heidemat schutting

Met een heidemat kunt u uw tuin voorzien van een afscheiding die als een soort schutting fungeert. De heidemat kun u eenvoudig uitrollen en tegen een hekwerk of gaas aan monteren. Het is hierbij wel van belang dat de mat niet op de grond komt te staan. Er kan dan namelijk vocht vanuit de grond omhoog in de mat trekken. Monteer de mat daarom ietsje boven de grond. U kunt de mat vastzetten met behulp van ijzerdraadjes met een dubbele lus. Deze ijzerdraadjes kunt u eenvoudig om het gaas en om de mat buigen en vervolgens vastdraaien. Dit kunt u doen met een draaddraaier, welke het draaien van het ijzerdraad zeer makkelijk maakt. U bestelt de ijzerdraadjes en de draaddraaier eenvoudig mee. 

Tip: Om de mat te beschermen tegen rukwinden, kunt u de mat als het kan het beste tegen de meestvoorkomende windrichting in monteren.

Heidemat op rol kopen

Koop uw heidemat op rol nu voordelig bij Wovar en voorzie uw tuin van een prachtige natuurlijke afscheiding. Bij aankoop van 10 rollen profiteert u van een aantrekkelijke staffelkorting. Zo voorziet u voordelig uw gehele tuin, of meerdere gedeelten van uw tuin van deze bruinkleurige heidemat. Hebt u een eigen klus- bouwbedrijf of bent u hovenier? Maak dan een zakelijk account aan en profiteer van onder andere een vaste zakelijke korting.

Op zoek naar een andere soort tuinafscheiding? In het assortiment tuinafscheidingen vindt u ook rietmatten, wilgenmatten en bamboematten in verschillende maten en uitvoeringen. Vergeet daarnaast niet om de bevestigingsmaterialen mee te bestellen.

Product reviews

* Verplicht

Nog geen beoordelingen voor dit product.

Veelgestelde vragen

Stel hier uw vraag over dit product

Stel hier uw vraag over dit product

A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren