CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
HoutbouwschroevenTellerkopschroevenSchroeven

Filters

Houtbouwschroeven

18 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Houtbouwschroeven

De houtbouwschroeven van Wovar zijn dé opvolger van de alom bekende tellerkopschroeven. Vanwege hun excentrieke kopvorm, die uitgerust is met zogeheten 'zaagjes' en betiteld wordt als tweefasige platkop, verzinken ze perfect in het hout. Bovendien zorgt de unieke snijpunt die deze schroeven bezitten voor een verminderde kans op houtsplijten en schroeven ze makkelijker in het hout. Steeds meer klussers en particulieren ontdekken deze houtbouwschroeven van hoge kwaliteit, die voornamelijk worden gebruikt bij het bouwen van grove houtconstructies. Door de brede schroefkop hebben de schroeven een hoog klembereik en een groot draagvlak, wat goed van pas komt in de houtbouw. In combinatie met de torx-indruk maakt dit de schroeven bij uitstek geschikt voor het bouwen van bijvoorbeeld een pergola of een overkapping. Wovar levert verzinkte houtbouwschroeven per stuk in een aantal lengtematen, variërend van 80 tot 300 mm lang.  

Bestel deze houtbouwschroeven vandaag nog bij Wovar en verzeker u van een unieke schroef in de markt. Naast onze vaste lage prijs profiteert u eveneens van een razendsnelle levering, ook op zaterdagen. Zijn deze houtbouwschroeven toch niet helemaal geschikt voor uw klus of bent u benieuwd naar welke schroeven wij nog meer aanbieden? Bekijk dan eens onze uitgebreide selectie schroeven.  

Houtbouwschroeven verzinkt

De verzinkte houtbouwschroeven zijn uniek in de markt en uitgerust met een aantal specifieke kenmerken, waardoor ze steeds meer aan populariteit winnen. Neem bijvoorbeeld de tweefasige platkop, die niet alleen voor een hoog klembereik zorgt, maar door middel van de zaagjes onder de kop het zaagsel beter afvoert en daardoor naadloos verzinkt in het hout. Samen met de zogenoemde 'DAG snijpunt', die het inschroeven versoepelt en het hout minder snel laat splijten, is deze houtbouwschroef de beste keuze voor de bouw van zware houtconstructies zoals veranda's en overkappingen. 

Wanneer u te werk gaat met de houtbouwschroeven van Wovar, adviseren we altijd om even voor te boren. Zo zorgt u er niet alleen voor dat de schroeven mooi recht in het hout komen te staan, maar verminderd u ook de kans dat de schroeven zullen afbreken. Afhankelijk van de dikte van de schroef kiest u de juiste boordikte. Deze staat ook vermeldt in de productbeschrijving van de schroeven.  

Houtbouwschroeven online bestellen

Bestel deze unieke houtbouwschroef vandaag nog eenvoudig per stuk bij Wovar tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Daarnaast profiteert u bij Wovar van een zeer snelle levering. Bent u werkzaam in de bouw- of klusbranche en wilt u graag zakelijk bestellen? Registreer uzelf dan als zakelijke klant door een account aan te maken en maak direct gebruik van extra voordelen, zoals een vaste zakelijke korting! 

Zijn deze houtbouwschroeven niet helemaal geschikt voor uw klus? Bekijk dan eens ons complete assortiment schroeven en laat u verbazen door onze ruime selectie!