CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Houtconstructieschroeven

123 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Houtconstructieschroeven

De houtconstructieschroeven van Wovar beschikken over een grote schotelkop waardoor een enorm draagvlak ontstaat en een hoog klembereik. Dit is perfect voor het verbinden van zware houten constructies. Denk hierbij aan het verbinden van schuine schoren voor een overkapping. De grote kop van 21mm zorgt voor een stevige verbinding. De houtconstructieschroeven van Wovar worden gemaakt in Duitsland. Wovar levert houtconstructie schroeven van grijs verzinkt staal, geel verzinkt staal en roestvast staal.

Waarom houtconstructieschroeven van Wovar

De houtconstructieschroeven van Wovar hebben vele voordelen. Zo beschikken ze over een extra diepe torx 40 aandrijving voor een perfecte passing van onze Wovar TX40 bits. De extra diepe torx indruk zorgt ervoor dat uw machine extra grip heeft op de houtconstructieschroeven en niet slipt. Als uw machine slipt tijdens het indraaien van verzinkte schroeven kunnen beschadigingen ontstaan. Als de zinklaag beschadigd is de kans op roest en oxidatie erg groot. Het vervolg hiervan is dat de schroef zijn kracht verliest en uiteindelijk zal breken. Gebruik daarom altijd de hoogwaardige bits van Wovar.

Halverwege de houtconstructieschroef zijn schachtribben bevestigd. De schachtribben nemen de spanning van de voor de schacht van de schroef weg. De schacht is het schroefdraadloze gedeelte. Doordat de spanning wordt weggenomen behouden de houtcontructieschroeven optimale kracht. 

De houtconstructie schroeven beschikken allemaal over grof schroefdraad dat het indraaimoment enorm verkort. Daarnaast is het schroefdraad extra scherp geslepen waardoor het eenvoudig door zacht hout snijdt. Het indraaimoment van de houtconstruciteschroeven wordt hierdoor aanzienlijk verkleint en uw machine enorm ontlast. Zo kunt u meer schroeven per acculading inschroeven. 

Verschillende soorten houtconstructieschroeven

Wovar levert houtconstuctie schroeven in 3 verschillende soorten. Namelijk: grijs verzinkt, geel verzinkt en van roestvast staal. Verzinkte houtconstructie schroeven zijn sterker dan constructie schroeven van rvs staal. Dit komt omdat rvs staal zachter is dan verzinkt staal. Verzinkt staal kan echter na beschadiging van de zinklaag oxideren. Bij rvs houtcontrutieschroeven gebeurd dit niet. Geel verzinkt staal kleurt mooier bij larix douglas hout dan grijs verzinkt staal. Ook is geel verzinkt staal net iets sterker en beter beschermd tegen roest dan grijs verzinkte houtconstructieschroeven.

Houtconstructieschroeven bestellen

Bestel de hoogwaardige houtconstructieschroeven van Wovar in grijs verzinkt, geel verzinkt of roestvast staal. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.