CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Houtdraadbouten RVSHoutdraadboutenBouten

Filters

Houtdraadbouten RVS

33 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Houtdraadbouten RVS

Houtdraadbouten RVS M8 zorgen voor een ijzersterke constructie. Met deze houtdraadbouten monteert u zware contructies als speeltoestellen, terrasoverkappingen of houten meubels. De houtdraadbouten zijn geschikt voor alle houtsoorten. Tip: bestel onze dopsleutel 13 mm mee voor een snelle en eenvoudige montage van onze houtdraadbouten! Kies uit RVS houtdraadbout m8 x 30 tot maximaal m8 x 130 mm. Naast houtfretten met zeskantige kop kiezen ook steeds meer timmermannen voor Torx tellerkopschroeven . Deze schroeven met grote schotelkop zijn door hun Torx kop met veel grip sneller te verwerken dan dergelijke houtdraadbouten.

Wovar is het A-merk voor RVS houtdraatbouten met snelle levering in de hele Benelux. Bestellingen leveren wij in 24 uur bij u aan de deur. Heeft u toch liever verzinkte houtdraadbouten? Deze hebben wij ook in assortiment bouten. Wist u dat verzinkt staal altijd sterker is dan RVS? Natuurlijk kan verzinkt metaal wel oxideren naar verloop van tijd. Naast RVS en verzinkte bouten, moeren en schroeven kunt u bij Wovar ook terecht voor slotbouten, balkdragers en raveeldragers.  

Roestvast stalen houtdraadbouten zijn minder sterk dan verzinkte houtdraadbouten. Dit komt omdat rvs zachter is dan verzinkt staal. Bij zeer zware bouwconstructies wordt daarom ook vaker gekozen voor verzinkte houtdraadbouten. Het voordeel van rvs houtdraadbouten is dat deze niet xideren.

Wovar levert nu ook zwarte houtdraadbouten voor bijvoorbeeld het monteren van zwarte hengen

Houtdraadbouten RVS voordelig en snel bestellen

Bestel de rvs houtdraadbouten van Wovar voor de scherpste prijs. Groen- en bouwbedrijven, denk aan klusbedrijven, bouwbedrijven tot hoveniers, krijgen bij Wovar extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account. 

Wovar levert houtdraadbouten in vele soorten en maten. Populaire maten zijn houtdraadbouten M8 en houtdraadbouten M10. Dikkere maten zijn ook eenvoudig te bestellen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze houtdraadbouten M12

Bouwt u een overkapping, tuinhuis of carport met plat dak? Kies voor ons hoogwaardige epdm folie.