• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Een handige bestelgeschiedenis;
Lees meer

Houtsealers

Om uw hout te verduurzamen kunt u gebruik maken van de houtsealers van Wovar. Bij ons bestelt u zowel kopse sealers als randsealers. Zo kunt u de kopse kanten en de zijkanten van uw houten planken behandelen en afsluiten voor vocht en vuil. Op die manier verduurzaamt u uw hout en bespaart u op de lange termijn extra kosten. Wij leveren houtsealers uit eigen voorraad, waardoor u verzekerd bent van een supersnelle bezorging. Afhalen in onze bouwshop is ook mogelijk.

Houtsealer transparant

Voor de kopse kanten van uw hout gebruikt u de kopse sealers. Deze zijn transparant en veranderen de kleur van het hout dus niet. De sealers sluiten de ´open´ kanten van uw hout goed af, zodat er geen vocht meer in kan trekken. Vocht zorgt namelijk voor veel problemen, zoals schimmels en houtrot. Het handige van de kopse sealers is dat ze overschilderbaar zijn. U kunt uw hout na het aanbrengen en laten drogen van de sealer dus in elke gewenste kleur overschilderen! Ook de randsealers van Wovar zijn overschilderbaar. Let op, randsealers zijn niet geschikt voor het gebruik voor de kopse kant van houten planken. Kopse sealers kunnen daarentegen ook voor zijkanten van plaatmateriaal worden gebruikt.

Sealer voor hout bestellen

Zorg voor een optimale bescherming van uw hout door gebruik te maken van de houtsealers van Wovar! U kunt daarmee zowel de kopse kant als de randen van plaatmateriaal optimaal beschermen tegen vocht en vuil. Zo kunt u uw hout dus op een simpele en betaalbare manier verduurzamen. Bedrijven in de bouw- en klussector profiteren bij Wovar van een vaste zakelijke korting. Maak dus snel een zakelijk account aan en profiteer direct!

Naast sealers levert Wovar ook vele soorten beits en olie. Met deze producten beschermt u totale schuttingen, tuinhuisjes, meubelen en al uw andere soorten tuinhout. Deze producten en nog vele andere zijn te vinden in het assortiment verf en beits.