CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.7 uit 8321 reviews
 • 100 dagen recht op retour
 • Veilig achteraf betalen
 • Gratis bezorging vanaf 99 euro

Inbouw Cilinderslot RVS - Recht model

inbouw_cilinderslot_rvs_recht_model
€ 49,99
€ 41,31 excl. BTW
Niet bestelbaar
Betaal veilig en vertrouwd
Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!

Waarom kiezen voor Inbouw Cilinderslot RVS - Recht model?

 • Eenvoudig te monteren
 • Roest niet
 • Zeer voordelig geprijsd
 • Compleet pakket
 • Alleen voor poortframes met een slotkast van min 16.5 cm hoog

Inbouw Cilinderslot RVS - Recht model

Zoekt u een deurslot voor buitendeuren en wilt u deze goed kunnen afsluiten met een cilinderslot? Dan is dit het model wat u zoek. Wij leveren deze complete set tegen de scherpste prijs! U ontvangt in deze set het cilinderslot, een sluitplaat, de deurkrukken met krukstift, het profielcilinder met sleutels en de benodigde bevestigingsmaterialen voor de montage. Doordat het poortslot is gemaakt van hoogwaardig roestvast staal, zal deze niet oxideren en bent u gegarandeerd van een lange levensduur. 

Let op: de foto wijkt iets af van het origineel. Het kleine verschil is dat beide platen beschikken over 1 bevestigingsgat boven en 1 gat onder in plaats van 2 onder en 2 boven zoals afgebeeld.

Inbouw poortslot monteren

Het monteren van dit inbouw cilinderslot is een eenvoudige klus. Toch vergt het door de vele handelingen wel wat tijd. Onderstaand stappenplan kan worden gehanteerd om dit inbouwslot te monteren.

Stap 1: Controleer voorafgaand of het slotgat in uw deur minimaal de benodigde 164 mm hoog is en 70 mm diep, de beschikbare ruimte kan per deur verschillen.
Stap 2: Houdt het poortslot aan de buitenzijde tegen de deur aan en zorg dat deze op dezelfde hoogte zit als de slotkast in de deur.
Stap 3: Teken met een potlood de gaten in het slot af. Deze gaten zijn voor de deurkruk en het profielcilinder.
Stap 4: Met een speedboor van 10 mm boort u het gat voor de krukstift uit. Probeer hierbij zo recht mogelijk volledig door de deur te gaan zodat aan beide kanten een gat ontstaat.
Stap 5: Vervolgens pakt u een 22 mm speedboor voor het brede gedeelte van het profielcilinder en een 13 mm vlinderboor voor het gat recht hieronder. Zo heeft u een gat gemaakt waar het profielcilinder perfect doorheen past. Probeer hier ook weer zo recht mogelijk te boren zodat de gaten aan de binnen- en buitenkant van de deur goed in één lijn zitten.
Stap 6: U plaatst nu het inbouwslot in het slotkast. Bij deze stap kunt u ook perfect controleren of de gaten op de juiste plek zitten. Waar nodig boort u de gaten nog iets verder uit. Zet het cilinderslot vast met meegeleverde schroeven óf bij gebruik van een ijzeren deurframe met onze zelftappers.
Stap 7: Nu het inbouwslot gemonteerd is, kunt u de schilden gaan plaatsen. Met meegeleverde inbussleutel zet u de deurkrukken vast aan de krukstift welke door het slot heen zit. De schilden bevestigt u weer met de meegeleverde schroeven of patentbouten aan uw houten deur.
Stap 8: Plaats het profielcilinder in het slot, dit doet u door eerst de sleutel in het slot te steken en deze een klein beetje rond te draaien zodat de zwarte "meenemer" goed in het cilinder zit en niet meer uitsteekt. Steek nu het cilinder in het slot en draai de sleutel om totdat de nachtschoot uit het slot komt. Nu weet u zeker dat het cilinder exact in het midden van het slot zit. Nu kunt u met meegeleverde kruiskop-bout het profielcilinder vanaf de zijkant vastzetten in het slot. 

Uw slot is nu klaar voor gebruik, u kunt indien gewenst in het kozijn nog het sluitplaatje monteren. Ook hiervoor zijn schroeven inbegrepen in deze complete set. Het slot beschikt standaard over een 40 - 40 mm cilinder. Daarmee is dit slot geschikt voor tuindeuren van 51 tot 75 mm dik als u gebruik maakt van de schroeven. De deurklink steekt circa 65 mm uit. Maakt u gebruik van de patentbouten dan is de maximale dikte van de deur 50 mm. Het is mogelijk om dit slot voor dunnere deuren te gebruiken. Zorg er dan wel voor dat u een kleiner cilinder bij besteld, kijk daarvoor in ons assortiment cilindersloten.

Maten van het RVS Inbouw Cilinderslot

 • Doornmaat = 45 mm 
 • PC-maat = 72 mm
 • Kasthoogte = 165 mm
 • Kastdiepte = 75 mm
 • Kastdikte = 15 mm
 • Voorplaat lengte = 235 mm
 • Voorplaat breedte = 22 mm
 • Deurkrukschild = 40 x 220 mm
 • Schroeven deurschild = 2 x 0.4
 • Patentbout deurschild = 4.5 x 0.4

RVS cilinderslot voor tuinpoorten monteren

RVS cilinderslot bestellen

Bestel bij Wovar uw inbouwslot voor tuindeuren voor de laagste prijs. Naast dit rechte model levert Wovar ook ovale inbouw cilindersloten of sloten met rond rozet. Bouw- en klusbedrijven profiteren van extra voordeel met een zakelijk account. Denk hierbij aan een handig orderoverzicht, een vast contactpersoon en een vaste zakelijke korting.

Is deze set voor poortdeuren toch niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ons assortiment poortsloten en onze uitgebreide selectie ijzeren deurframe. Naast sloten leveren wij ook scharnieren voor deuren.

€ 49,99
€ 41,31 excl. BTW
Niet bestelbaar
Betaal veilig en vertrouwd
Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 99 EURO