CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Inbussleutels

1 producten

Inbussleutels

Bent u op zoek naar goede inbussleutels? Bij Wovar bent u dan op de juiste plek! In ons assortiment hebben wij inbussleutels in van allerlei soorten en maten. Een inbussleutel is een heel handig stuk gereedschap om inbusbouten vast of los te draaien. Met deze sleutels kan je inbusbouten ontzettend veel kracht zetten en dus bouten strak vastdraaien. Dit komt door de L-vorm of de T-vorm van de sleutel. Combineer onze inbussleutels inbusbouten. Met deze combinatie weet u zeker dat uw constructie stevig in elkaar zit! 

Snel en eenvoudig een inbussleutel of een set bestellen doet u bij Wovar. Hier bent u altijd verzekerd van een kwaliteitsproduct voor een scherpe prijs. In ons assortiment hebben wij nog veel meer soorten gereedschap en van allerlei bevestigingsmaterialen. Het assortiment is allemaal in eigen voorraad waardoor u uw producten super snel geleverd krijgt. 

Zakelijke klanten zijn bij Wovar ook aan het juiste adres. Bij Wovar kunt u een zakelijk account aanmaken waarmee u een vaste zakelijke korting krijgt op al onze producten.

U kunt altijd eens kijken bij al onze andere handige handgereedschap.