CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Kabelmanagement

3 producten

Kabelmanagement

Bent u het ook zat dat kabels van uw bureau voor een grote chaos zorgen? Met onze oplossingen om kabels weg te werken zorgt u voor een overzichtelijke werkplek en een opgeruimd bureau. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van onze kabeldoorvoeren creëert u een plek waar alle kabels naar toe lopen. Een kabeldoorvoer voor kabels wegwerken is in elk bureau toe te passen en kan dus als een universele oplossing worden gezien. Met onze handige tyraps bundelt u de kabels tot 1 geheel wat losse kabels voorkomt. Deze tyraps worden ook wel kabelbinders genoemd, deze bestelt u eenvoudig mee uit ons ruime assortiment.

Alle oplossingen voor het wegwerken van kabels treft u bij Wovar aan voor de beste prijs. Wij leveren kabelmanagement in heel Nederland en België tegen zeer scherpe prijzen. 

Kabelmanagement bureau

Voor een goed overzicht op uw werkplek zijn oplossingen uit ons assortiment kabelmanagement een perfecte keuze voor u. Door gebruik te maken van een handige kabeldoorvoer in combinatie met tyraps voor het bundelen van losse kabels maakt u in een handomdraai een overzichtelijke werkplek. Een opgeruimd bureau zorgt voor een betere concentratie en geeft uw (thuis)kantoor een nette en verzorgde uitstraling. Gaat u helemaal zelf een bureau maken? Bekijk dan ook ons assortiment tafelpoten.

Snoeren wegwerken met kabeldoorvoer

Een kabeldoorvoer plaatsen is zeer eenvoudig. Het enig wat u hiervoor nodig heeft is een boormachine met gatenboor óf een vlinder samen met een decoupeerzaag. Zorg in dat geval voor decoupeerzaagjes met omgekeerde vertanding, dit zorgt ervoor dat u aan de bovenkant van uw tafelblad kunt zagen. 

Kabeldoorvoer plaatsen

Voordat u begint met het monteren van een kabeldoorvoer zorgt u er eerst voor dat u de positie waar u de kabeldoorvoer wilt hebben bepaald. Hier legt u de doorvoer op het blad neer en trekt met een potlood hier een cirkel omheen ter grootte van het smalste punt van de kabeldoorvoer. Dit meet u vervolgens na, de diameter moet overeen komen met de diameter welke in de titel van het product vermeld staat. Controleer dit dus goed!

Gat maken voor kabeldoorvoer

Vervolgens boort u met een gatenzaag metaal de volledige oppervlakte in 1 keer uit. Heeft u geen gatenzaag tot uw beschikking? Dan gebruikt u een 22 mm vlinderboor waarmee u een opening creëert voor uw decoupeerzaag. Hiermee zaagt u de getekende cirkel uit, in dit gat zal uw kabeldoorvoer zichzelf vastklemmen. Door een decoupeerzaag met omgekeerde vertanding te gebruiken krijgt u een mooie zaagsnede zonder rafels.

Kabels wegwerken

De oplossingen uit ons assortiment kabelmanagement zijn een perfecte manier om de losse kabels van uw bureau netjes weg te werken. Door ons kabelmanagement toe te passen op uw bureau, tv meubel of thuiskantoor, krijgt u een mooi opgeruimd bureau zonder loshangende kabels. Gaat u aan de slag met het zelf maken van een tv-kast? Bekijk dan ook onze meubelpoten, handige keukenkast scharnieren en luxe ladegeleiders.

Kabeldoorvoer voor meubelen bestellen

U bestelt uw nieuwe kabeldoorvoer en overige kabelmanagement eenvoudig bij Wovar online. Wij leveren in heel Nederland en België razendsnel uit eigen voorraad. Ook voor overig meubelbeslag zoals meubelknoppen, meubelgrepen en leren handgrepen, handige meubelsloten en magneetsluitingen. Ook voor uitgebreid kistbeslag, keukenbeslag of onze schuifdeursystemen zit u bij Wovar goed!

Steeds meer meubelmakers, timmerfabrieken en klussenbedrijven ontdekken de voordelen van een zakelijk account. Met zo'n persoonlijke omgeving krijgen dergelijke bedrijven de mogelijkheid tot spoedlevering, een handig orderoverzicht en als klap op de vuurpijl een vaste zakelijke korting op alle aankopen. Deze korting krijgt u op elk product welke u aanschaft, heeft u meerdere dezelfde producten nodig? Dan maakt u daarbovenop ook een handige staffelkorting.