CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Kniptangen

6 producten

Kniptangen

Het knippen van bijvoorbeeld ijzerdraden of koperdraden is super eenvoudig met de kniptangen van Wovar. In het assortiment kunt u meerdere soorten en maten kniptangen vinden. Voor iedere klus heeft Wovar dus wel een geschikt model. In het assortiment kunt u zowel 'gewone' als kracht-zijkniptangen vinden. Het verschil hiertussen is dat u met een kracht-zijkniptang veel meer kracht kunt zetten. Deze modellen zijn zowel in een 160 mm als een 180 mm variant verkrijgbaar.

Wat is een zijkniptang?

Een zijkniptang, ook wel een zijsnijtang of gewoon een kniptang genoemd, is een tang die aan de zijkant van de bek een snijvlak. Hij wordt daarom vooral gebruikt voor het knippen van draden zoals ijzerdraad of installatiedraad. Een kniptang werkt in principe hetzelfde als een normale schaar dus het gebruik is heel eenvoudig. Voor draden die u met een standaard zijkniptang niet doorgeknipt krijgt, kunt een zijkniptang kracht gebruiken. Hiermee kunt u meer en eenvoudiger kracht zetten.  

Welke soorten tangen zijn er?

De kniptang kan dus heel handig zijn als u bijvoorbeeld een ijzeren ring moet doorknippen. Heeft u een andere klus waar u een andere tang voor nodig heeft? Gelukkig heeft Wovar ook op het gebied van tangen een heel breed assortiment. Zo kunt u bij Wovar bijvoorbeeld ook waterpomptangen of punttangen vinden. Een waterpomptang is ideaal om bijvoorbeeld bouten en moeren mee los te draaien en een punttang om bijvoorbeeld draden mee vast te pakken of te knippen. 

Kniptang kopen

Heeft u een bedrijf in bijvoorbeeld de elektriciens of klusbranche? Maak dan snel een zakelijk account aan en profiteer van vele voordelen. U krijgt namelijk als zakelijke klant 15% korting op ons hele assortiment en een eigen contactpersoon waarmee u snel en eenvoudig kunt overleggen. Daarnaast is ook spoedlevering mogelijk en krijgt u een handige bestelgeschiedenis. Grootverbruikers zijn bij Wovar ook aan het juiste adres. Wij bieden namelijk op veel van onze artikelen een aantrekkelijke staffelkorting. 

Is dit toch niet de categorie waar u naar op zoek was? In onze categorie tangen verkoopt Wovar nog veel meer soorten tangen zoals waterpomptangen en combinatietangen. Daarnaast hebben wij nog veel meer handig handgereedschap.