CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Lijm voor EPDMEPDMDakbedekking

Filters

Lijm voor EPDM

6 producten

Lijm voor EPDM

Zoekt u een EPDM lijm van hoge kwaliteit? Bij Wovar bestelt u duurzame EPDM lijm welke bestand is tegen Uv-straling, alle weersomstandigheden en natuurlijk tegen water. U kunt de EPDM lijm gebruiken op iedere soort EPDM-folie. Zorg altijd voor een droog en vuilvrij oppervlak voor het beste resultaat. De lijm hecht goed en is blijvend elastisch, waardoor de lijm bij lichte bewegingen niet loslaat.

Voor het verlijmen van de EPDM rollen heeft Wovar de Wovar EPDM-contactlijm, deze komt in de bekende 1l en 5l verpakking die u gebruikt om de rol te verlijmen op het dak. Hierbij is het van belang dat zowel de ondergrond als dat de rol zelf wordt verlijmd voor een goede hechting. Gezien de uitstekende hechting van de EPDM-contactlijm is het niet nodig om te werken met een EPDM primer. Voor het meer nauwkeurig aanbrengen van EPDM hebben we deze ook als EPDM-spraybond die u met de spuitkop perfect nauwkeurig en even kunt aanbrengen.

Voor het afwerken hebben wij EPDM lijm in een koker van 290 ml eenvoudig aanbrengen met een kitspuit. Zo kunt u eenvoudig en geleidelijk de lijm aanbrengen op bijvoorbeeld uw dak. Meestal houdt men de kitspuit een beetje schuin tijdens het aanbrengen. U kunt de aanbrengtuit schuin afsnijden om het aanbrengen van de lijm dan nog beter te laten verlopen.  

EPDM lijm kopen?

Bestel de beste EPDM lijm van Wovar voor de laagste prijs. Let goed op onze staffelkorting per product en profiteer van extra scherpe prijzen! Groen- en bouwbedrijven, denk aan klusbedrijven, bouwbedrijven tot aan hoveniers, krijgen bij Wovar extra voordelen zoals kortingen en een eigen contactpersoon met een zakelijk account.

Niet het type lijm gevonden wat u zocht?

Wovar heeft vele hoogwaardige lijm- en kitoplossingen voor u die niet specifiek onder deze categorie vallen. Kijkt u voor het complete aanbod ook naar al onze lijmen en kitten. Hierin vindt u onder andere de high tack kit, de high tack kit van Wovar is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen op steen, beton, spiegels, glas, gips, PU, PVC, harde kunststoffen, glazuur, keramiek, koper, lood, zin, tin, aluminium, metalen, legeringen en roestvrij staal. Dankzij deze veelzijdigheid van deze Wovar high tack kit is deze lijm de meest voorkomende lijmkit in de bouw.