Tijdens de bouwvak gewoon geopend!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Kettingen

Wovar levert stalen schakel kettingen in vele maten. U kunt moeiteloos voetketting per meter bij ons bestellen in verschillende soorten. Voetkettingen worden geleverd in verzinkt staal en RVS. Een verzinkte voetketting is sterker dan een RVS voetketting. Dit komt omdat roestvast staal zachter is dan verzinkt staal. De schakels van de voetkettingen zijn gelast en daardoor ijzersterk.

Naast voetketting leveren wij ook scheepsketting, kettingen van kunststof en verschillende soorten touw. Denk hierbij aan bijvoorbeeld nylon touw, een sterk stuk touw dat voor veel verschillende klussen gebruikt wordt. Alle soorten ketting en touw kunt u bij ons afnemen per strekkende meter! U krijgt natuurlijk wel een enorme staffelkorting bij afname van een volle rol! Bouwbedrijven, klusbedrijven en hoveniers krijgen altijd de laagste prijs met een zakelijk account.

 

Wovar levert metalen kettingen in veel verschillende maten. De diktes van de schakels varieren van 3 tot 13 mm dik. Door de schakels worden deze kettingen ook wel schakelketting genoemd. Het gewicht van de RVS of verzinkte ijzeren ketting staat per afmeeting aangegeven. Net als de exacte afmetingen van de schakels. 

Karabijnhaken ketting

Schakelkettingen, maar ook andere soorten ketting, worden vaak gecombineerd met karabijnhaken. Dit komt door het enorme gebruiksgemak dat deze haken met zich meebrengen. Deze haken zijn verkrijgbaar in RVS, verzinkt en zwarte variant. Deze komen allemaal in verschillende maten, zodat er altijd een geschikte haak voor uw ketting bij zit! Voor meer alternatieven, kunt u kijken bij ons complete aanbod haken en ogen. Hier vindt u bijvoorbeeld ook onze populaire S-haken.

Touw en ketting van RVS of verzinkt staal bestellen

Bestel voetkettingen eenvoudig en voordelig per meter bij ijzerwarenvakhandel Wovar. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche worden aangeraden zich aan te melden voor een zakelijk account om te profiteren van extra voordelen zoals kortingen.