CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 18:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Metselkoord en draadpennen

6 producten

Metselkoord en draadpennen

Bent u op zoek naar stevig metselkoord, dan bent u bij Wovar aan het juiste adres. Wovar levert metselkoorden in diverse kleuren. Dus wilt u een metselkoord spannen om een nette muur te metselen, of heeft u metseldraad nodig om terras uit te zetten, bestel dan eenvoudig en snel bij Wovar. Ook leveren wij draadpennen om uw metselkoord aan te bevestigen. Is dit metseldraad in diverse kleuren niet helemaal wat u zoekt? Neem dan een een kijkje bij onze nylon touwen, wellicht dat deze u uitkomst bieden.

Het metseldraad van Wovar is leverbaar in diverse kleuren, van het standaard witte metselkoord, tot fel geel metselkoord, bij ons vindt u het. Het metseltouw van Wovar wordt geleverd per rol van 50 meter en heeft een dikte van 1 millimeter. Het metselkoord dat wij leveren is gemaakt van Polypropyleen en is 3-strengs geslagen. Door deze samenstelling zijn onze metseltouwen zeer stevig en hebben een goede rekbaarheid.

Wat is een metselkoord?

Een metselkoord is een stuk touw, meestal gemaakt van polypropyleen, dat wordt gebruikt voor het uitzetten van metselwerk of bestrating. Door een metseltouw horizontaal te spannen tussen twee metselprofielen, kunt u uw metselwerk hier bij langs laten lopen, zo bent u verzekerd van strak metselwerk. Vaak wordt het koord met opspanblokjes aan de metselprofielen bevestigd. Een metselkoord wordt ook veel gebruikt door stratenmakers. Deze spannen het metselkoord meestal tussen twee draadpennen. Door het metseltouw tussen de draadpennen te spannen, kunt u de juiste hoogte van uw betrating aanhouden.

Draadpen stratenmaker

U gebruikt een draadpen vaak bij het bestraten van een terras of looppaden. Ook voor het uitzetten van uw borderranden komen deze draadpennen goed van pas. Door een metselkoord of uitzettouw tussen 2 of meer draadpennen te plaatsen creëert u een mooie rechte lijn, waarlangs u uw bestrating kunt leggen. Ook is het mogelijk om de hoogte van uw borderranden, terras of bestrating te bepalen aan de hand van de gespannen draad. Om uw bestrating goed op afschot te leggen kunt u daarnaast nog gebruik maken van een lijnwaterpas. Wanneer u deze aan de gespannen draad tussen de draadpennen hangt, kunt u precies zien of uw bestrating of borderrand goed op afschot ligt.

Metselkoord en draadpennen kopen

Bestel u metselkoord of uw draadpennen eenvoudig en snel bij Wovar. Neemt u meerdere rollen uitzettouw of metselkoord af, dan kunt u profiteren van onze staffelkorting. Bedrijven nodigen wij uit om een zakelijk account bij ons te openen, hiermee heeft u een vaste zakelijke korting op ons gehele assortiment.

Voor overige benodigdheden voor uw metselwerkzaamheden verwijzen wij u graag naar onze categorie metselgereedschap. Om de bestelling voor uw bestratingsklus compleet te maken, verwijzen bij uw graag door naar onze categorie handgereedschap, hier vindt u onder andere onze rubber hamers