CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Moersleutels

6 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Moersleutels

Los- en vastdraaien van moeren en bouten doet u eenvoudig met de moersleutels van Wovar. Zoekt u een Engelse sleutel die gebruikt kan worden voor bouten en moeren in verschillende maten? Dan zijn onze verstelbare moersleutels wellicht een goede keuze voor u. De bekken van onze verstelbare moersleutels zijn voorzien van een metrische meetschaal met aan de ene zijde millimeters en aan de andere zijde inches. Stel voordat u aan uw klus begint, de moersleutel gemakkelijk in op het formaat van de bout, moer of pijp waarmee u te werk gaat.  

Wat is een moersleutel?

Een moersleutel is super handig handgereedschap. Met deze sleutel kunt u namelijk heel eenvoudig bouten en moeren vastdraaien of losdraaien. Bijvoorbeeld bij het monteren van verzinkte, RVS of zwarte slotbouten. De bek van de moersleutels van Wovar is verstelbaar. Hierdoor kunt u met slechts één moersleutel verschillende groottes van bouten en moeren aandraaien. De maximale spanwijdte van onze grootste moersleutel is 39 mm. 

Moersleutel kopen

Is dit toch niet helemaal wat u zoekt? Dan is ons handgereedschap, zoals handzagen, schroevendraaiers, meetgereedschap, veiligheidsgereedschap, stootijzers, tuingereedschap of gereedschapsets misschien meer iets voor u. 

Wovar biedt bedrijven met een zakelijk account veel voordelen zoals een vaste korting op iedere bestelling, en een handig orderoverzicht. Bent u ondernemer en wilt u ook profiteren van de voordelen die Wovar biedt? Maak dan vandaag nog gratis uw account aan.