CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Nieuwbouw Wovar - Updates

Met trots kunnen wij zeggen dat Wovar in 2023 gaat verhuizen naar een gloednieuw pand aan de Manchesterweg 55! Het nieuwe pand heeft 8000m2 aan opslagruimte en biedt dus veel mogelijkheden voor ons uitgebreide assortiment. De bouw is inmiddels al ver gevorderd en naar verwachting maken wij in augustus 2023 definitief de overstap van Narvikweg 4 naar Manchesterweg 55. Op deze pagina vindt u de laatste updates rondom de nieuwbouw van Wovar.

Wovar krijgt zonnepanelen

In 2023 gaat Wovar verhuizen naar een nieuw pand. Hier leest u de laatste ontwikkelingen over dit gloednieuwe pand. 

Voortgang

Iedere keer als we een kijkje nemen bij het nieuwe pand is er weer wat veranderd. De veranderingen gaan in rap tempo en de binnenkant van het pand wordt steeds beetje bij beetje gevormd. Dat mag ook wel, want over iets meer dan vier weken is het al zover! Wovar gaat begin juli officieel over naar het nieuwe pand. 

Geverfde muren, een nieuwe vloer en een bunker.

Inmiddels zijn alle muren voorzien van een likje verf. De vloer van Floer ligt er grotendeels in, op een paar plekken na. Hier wordt nog hard gewerkt aan het leggen van de laatste stukken vloer. Het plafond met de verlichting is inmiddels door het hele pand klaar. Ook de toiletten zijn betegeld en er hangen ondertussen toiletpotten in. Helaas kan je nog niet naar het toilet, dat moet je nog even ophouden tot volgende week. Vanaf dan is het de verwachting dat de toiletten het ook doen. Sinds kort staat er beneden in de loods een bunker voor alle beits, olie en verf. Hier kan alles veilig worden opgeslagen, om ontploffingsgevaar tijdens een brand bijvoorbeeld te voorkomen. 

Wovar onderweg naar energieneutraal

Duurzaamheid speelt tegenwoordig steeds een grotere rol, en zo ook bij Wovar! Er zijn namelijk maar liefst 250 zonnepanelen op het dak van het pand geplaatst. Met een drone zijn deze zonnepanelen gefotografeerd. Hier kun je ze op het dak zien liggen, maar kun je ook van boven af zien hoe groot het pand wel niet is! 

Wovar gaat voor groen