Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Paalkappen

Wovar levert paalhoedjes van kunststof en roestvast staal (RVS) in verschillende formaten. Paalhoedjes worden ook wel paalkappen en paalornamenten genoemd. U gebruikt de paalkappen om bijvoorbeeld de bovenkant van schuttingpalen netjes af te werken. Naastdat de paalhoedjes voor een mooie afwerking zorgen, zijn ze ook functioneel. De paalornamenten beschermen namelijk uw tuinpalen tegen hemelwater. Hierdoor komt er geen vocht op de paal te staan en gaan de palen minder snel rotten. Uw palen hebben zo een langere levensduur en gaan dus langer mee. U kunt bij Wovar kiezen uit grijze en zwarte paalkappen met piramide vorm.

Montage gaat eenvoudig met 2 schroeven of spijkers, waarvoor de schroefgaten tegenoverelkaar zijn gepositioneerd. Mocht u geen schroeven of spijkers willen gebruiken kunt u de paalkappen ook met universele kit vastzetten.

 

De vierkante paalhoedjes zijn voor 7 x 7 cm tot en met 15 x 15 cm palen te bestellen. Doordat de paalkap 1 mm groter is valt deze dus mooi om uw tuinpaal heen, waarna u ze met een spijker of schroef stevig vast kunt zetten. De paalhoedjes zorgen naast een langere levensduur voor uw tuinpalen ook voor een prachtige afwerking. De hoogwaardige afdekkappen voor tuinpalen van Wovar beschikken over een lange levensduur. Dit komt doordat de paalhoedjes gemaakt zijn roestvast staal. De paalkappen zullen dus niet oxideren. 

Paalkap kopen

Bestel de prachtige paalhoedjes van Wovar en geef uw tuinpalen zo een langere levensduur. Profiteer daarnaast van onze aantrekkelijke staffelkorting bij bestelling van minimaal 10 dezelfde paalkappen! Bedrijven in de bouw- klus- en tuinbranche profiteren altijd van extra voordelen, waaronder vaste kortingen, met een zakelijk account.