CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
PaalhoedjesTuin

Populaire producten

Paalhoedjes

Wovar levert paalhoedjes van roestvast staal (RVS), verzinkt staal en in het zwart in verschillende formaten. Paalhoedjes worden ook wel paalkappen, paalmutsen en paalornamenten genoemd. U gebruikt de paalkappen om bijvoorbeeld de bovenkant van schuttingpalen netjes af te werken. Naastdat de paalhoedjes voor een mooie afwerking zorgen, zijn ze ook functioneel. De paalornamenten beschermen namelijk uw tuinpalen tegen hemelwater. Hierdoor komt er geen vocht op de paal te staan en gaan de palen minder snel rotten en schimmelen. Uw palen hebben zo een langere levensduur en gaan dus langer mee. U kunt bij Wovar kiezen uit grijze en zwarte paalkappen in verschillende vormen. Zo kiest u bij ons uit een pyramidevorm, bolvorm en een ronde vorm.

Paalkap kopen

Bestel de prachtige paalhoedjes van Wovar en geef uw tuinpalen zo een langere levensduur. Profiteer daarnaast van onze aantrekkelijke staffelkorting bij bestelling van minimaal 10 dezelfde paalkappen! Bedrijven in de bouw- klus- en tuinbranche profiteren altijd van extra voordelen, waaronder vaste kortingen, met een zakelijk account.

Naast paalkappen kunt u bij Wovar ook terecht voor verschillende paalhouders

Paalkappen bevestigen

Montage gaat eenvoudig met 2 schroeven of spijkers, waarvoor de schroefgaten tegenoverelkaar zijn gepositioneerd. Mocht u geen schroeven of spijkers willen gebruiken kunt u de paalkappen ook met universele kit vastzetten. Gebruik voldoende kit en druk de paalkap aan op de houten paal.

De paalkappen zijn voor 7 x 7 cm tot en met 15 x 15 cm palen te bestellen. Doordat de paalkap 1 mm groter is valt deze dus mooi om uw tuinpaal heen, waarna u ze met een spijker of schroef stevig vast kunt zetten. De paalhoedjes zorgen naast een langere levensduur voor uw tuinpalen ook voor een prachtige afwerking. De kappen zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende vormen, waardoor u ze bij uw tuinstijl aan kunt laten sluiten. U kunt bij ons kiezen tussen paalkappen bol, paalkappen pyramide en paalkappen rond. De hoogwaardige RVS afdekkappen voor tuinpalen van Wovar beschikken over een lange levensduur. Dit komt doordat deze paalhoedjes gemaakt zijn van roestvast staal, de paalkappen zullen dus niet oxideren. De verzinkte variant is ijzersterk, maar kan na verloop van tijd wel beschadigd raken door weersinvloeden. De zwarte variant word beschermd door een moderne zwarte poedercoating.