CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Paalvoeten en Paalpunten

32 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Paalvoeten en Paalpunten

Voor het stevig verankeren van houten palen heeft Wovar ijzersterke paalvoeten en paalpunten. Paalpunten gebruikt u voor het het plaatsen van tuinpalen in de grond. Paalvoeten worden voor het vastzetten van palen op een verharde ondergrond. Denk hierbij aan betonnen tegels of een houten vlonder. De paalpunten en paalvoeten zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal. Dit maakt ze ijzersterk. Wovar levert paalvoeten en paalpunten voor 7x7cm, 9x9cm en 12x12cm palen. 

De ijzersterke paalvoeten en paalpunten van Wovar maken het mogelijk om tuinpalen in iedere situatie stevig te bevestigen. Wovar heeft paalpunten en paalvoeten voor 3 verschillende paaldiktes. Vuur verzonken Paalpunten worden enorm veel gebruikt bij het plaatsen van schuttingpalen. Vooral op plekken waar men niet goed de grond in kan. Kies uit paalvoeten met punt en vlakke paalhouders.

Gegalvaniseerde Paalpunten

Paalpunten zorgen voor een stevige bevestiging van palen in de grond. Deze verzinkte paalhouders hebben een punt van circa 75 cm lang. Met paalpunten stelt u de ondergrond voor uw tuinpalen perfect gelijk. Doordat de paalpunt uw tuinpaal iets boven de grond laat zweven kan regenwater makkelijk weglopen. Hierdoor rotten uw palen minder snel en behouden ze een langere levensduur. De paalpunten voor 7x7cm en 9x9cm palen zijn 75 cm lang. Voor het plaatsen van deze paalpunten maakt u een gat van 30x30cm breed en 65cm diep. Sla de paalpunten zover de grond in dat het paalhoudende gedeelte net boven de grond zweeft. Probeer de paalhouder niet te beschadigen. Gebruik een stuk hout om de paalhouder mee in de grond te slaan. Paalpunten voor 12x12cm palen zijn 90cm lang. Voor deze paalpunten maakt u een gat en 40x40cm breed en 80 cm diep.

De paalpunten van Wovar beschikken over 4 schroefgaten. Monteer de palen met behulp van onze verzinkte houtdraadbouten. Gebruik voor 7x7cm palen onze M8x30 houtdraadbouten, voor 9x9cm palen onze houtdraadbouten 8x40mm en voor 12x12cm palen onze 8x50mm houtdraadbouten. Het wordt aangeraden even voor te boren met onze hardhoutboor 6 mm dik.

Paalvoeten van verzinkt metaal

De paalvoeten van Wovar bevestigt u eenvoudig met onze houtdraadbout M8 op harde ondergronden. Afhankelijk van uw ondergrond bepaalt u de juiste lengte van de houtdraadbouten. Bij een houten ondergrond voldoen onze houtdraadbouten 8x30 mm. Als u paalvoeten wil bevestigen op beton gebruikt u onze houtdraadbout 8x40mm in combinatie met onze 10x50mm nylon plugen. In beide gevallen dient u even voor te boren. Bij het monteren van de paalvoeten op hout gebruikt u onze hardhoutboor 6mm. Om voor te boren in beton kunt u gebruik maken van onze Hamerboor Premium 8x110 mm. Zorg er voor dat er tussen de houtdraadbouten en de paalvoeten een sluiting zit. De sluitringen beschermen de paalvoeten tijdens het monteren van houtdraadbouten en voorkomen oxidatie.

Door de paalvoeten wordt het hemelwater dat via uw tuinpalen naar beneden loopt eenvoudig afgevoerd. Dit voorkomt, net als bij paalpunten, het rotten van uw tuinpalen.

Online ijzeren paalpunten kopen

Bestel de ijzersterke paalvoeten en paalpunten van A-merk Wovar voor bijvoorbeeld het verankeren van schuttingpalen. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.