CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 18:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Plaatgrendels

15 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Plaatgrendels

Met de universele poortschuif kunt u zowel links- als rechtsdraaiende poorten en hekken afsluiten. De plaatgrendels van Wovar zijn allemaal voorzien van een mooie slijtvaste zwarte poedercoating. Een plaatgrendel is gemakkelijk te bevestigen met 6-10 schroeven, afhankelijk van de grootte van uw plaatgrendel. Een plaatgrendel wordt vaak gebruikt as handige sluiting voor tuinhekjes, kastdeuren of poortjes. Bent u naast plaatgrendels nog op zoek naar ander poort- of hekbeslag? Neem dan een kijkje bij ons complete assortiment. 

Plaatgrendel zwart

Plaatgrendels zijn zeer veelzijdig en kunnen op kasten, deuren, tuinhekken of tuinpoorten worden gemonteerd. Dankzij de zwarte poedercoating zijn de schuifplaten beschermd tegen roest en zijn ze slijtvast. Deze zwarte coating geeft ook een luxueuze uitstraling, we raden dan ook aan om de zwarte plaatgrendels te combineren met zwart gecoate poortbeslag. Wilt u de plaatgrendel afsluiten met een hangslot? Let er dan op dat u kiest voor een plaatgrendel met een slotoog. De plaatgrendels zonder slotoog kunnen niet worden afgesloten met een hangslot. Na afsluiting met een hangslot is het niet mogelijk om deze nog te plaatsen.

Plaatgrendel kopen

Bestel zwarte plaatgrendels voor de laagste prijs bij Wovar. Profiteer van een hoge staffelkorting en bestel 5 of 10 stuks! Bedrijven die werkzaam zijn in de bouw- of tuinbranche krijgen extra zakelijke korting na het aanmaken van een zakelijk account

Is een plaatgrendel niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ons gehele assortiment poort- en hekbeslag