Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:

Wovar Leren Plankdragers

Bent u op zoek naar plankdragers met een uniek en stijlvol karakter? De leren plankdragers van Wovar zijn gemaakt van 100% rundleer afkomstig uit Europa en zijn op een semi-plantaardige wijze gelooid. Door het leer de looien wordt het duurzamer en gaat het dus langer mee.

Leren plankdragers van Wovar worden binnen 1 werkdag in heel Nederland en België geleverd. Bent u op zoek naar een andere soort plankdrager? Bekijk dan onze zwart metalen plankdragersplankdragers wit metaal, plankdragers industrieel en plankdragers zwaar verzinkt

 

 

De leren plankdragers zijn 92 cm lang, 4 cm breed en 2,5 mm dik. Ze zijn geschikt voor planken van 25 cm breed, 3 cm dik en hebben ze een maximaal draagvermogen van 30 kg en worden ze geleverd in 5 verschillende kleuren. Dit zijn zwart, grijs, antraciet, cognac en bruin. 

Daarnaast zijn de plankdragers voorzien van twee montagegaten en worden ze exclusief bevestigingsmateriaal geleverd. Voor de montage raden wij aan om houtdraadbouten M6 x 50 mm te gebruiken. Deze kunt u eventueel ook nog combineren met een afdekdop om het netjes af te werken. De afdekdop vindt u in de categorie houdraabouten verzinkt.

Montage van leren plankdragers

De plankdragers van leer zijn eenvoudig te monteren. Ten eerste bepaald u de positie van de plankdrager. Vervolgens kunt u het schroefgat aanstippen met een potlood. Is uw muur van hardhout? Dan kunt u de gaten met een 4 mm hardhoutboor ongeveer 30 mm diep voorboren. Gaat u de plankdrager aan een stenen muur bevestigen? Maak dan gebruik van nylon pluggen 8 x 40 mm. Boor de pluggen voor met een 6 mm hamerboor in het steen, ongeveer 50 mm diep. Tot slot kunt u, wanneer u beide plankdragers aan de muur hebt hangen, de plank ertussen schuiven.

Leren plankdragers bestellen

Bestel de leren plankdragers vandaag nog bij Wovar voor een scherpe prijs. En hebt u een bouw- of klusbedrijf of bent u een hovenier? Meld u zich dan aan voor een zakelijk account en geniet van extra voordelen zoals een zakelijke korting en vast contactpersoon.

Bent u op zoek naar een andere soort plankdrager? Bekijk dan onze zwart metalen plankdragersplankdragers wit metaal, plankdragers industrieel en plankdragers zwaar verzinkt