CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Planken sets voor deurframesPoortframesPoort- en Hekbeslag

Filters

Planken sets voor deurframes

14 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Planken sets voor deurframes

Voor het maken van uw eigen tuindeur heeft u natuurlijk diverse materialen nodig. Denk hierbij aan een deurframe, bevestigingsmaterialen en uiteraard alle benodigdheden voor het bekleden van het frame. We raden u aan om gebruik te maken van onze zelftappers tijdens het bekleden van de deurframes. Heeft u nog een deurframe nodig om uw nieuwe planken op te monteren? Neem een kijkje in onze categorie poortframes!

Poortframe bekleden

Het bekleden van uw deurframe lijkt wellicht veel werk, maar niets is minder waar! Het bekleden is een stuk makkelijker en kost minder tijd dan u waarschijnlijk denkt. We raden u ten zeerste aan om gebruik te maken van onze zelftappers met boorpunt 4.2 x 25 mm of 4.2 x 32 mm. Deze zelftappende schroeven beschikken namelijk over een zelfborende punt, hierdoor is het voorboren van de schroef dus onnodig. De zelftappers gaan zo door het hout en het staal van uw poortframe. Om uw deurframes te bekleden heeft u uiteraard bijpassende planken nodig, daarom raden we aan om de planken sets van Wovar in combinatie met stalen deurframes te bestellen!

Video: hoe bekleed je een poorframe?

Planken sets deurframe bestellen

Bestel uw nieuwe planken set voor deurframe bij Wovar voor de beste prijs! We leveren razendsnel in heel Nederland en België uit eigen ruime voorraad. Als u op zoek bent naar een ijzeren deurframe met of zonder slotkast bent u bij Wovar aan het juiste adres! Bestel in dit geval ook direct een planken set mee, zo heeft u direct alle benodigdheden in huis. Op de productpagina's vindt u uitgebreide instructies voor de montage, zodat u na levering meteen aan de slag kunt gaan met uw project! Profiteer daarnaast van extra voordelen zoals korting, spoedlevering en een eigen contactpersoon met een zakelijk account