CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 20:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Platkopschroevendraaiers

4 producten

Platkopschroevendraaiers

Bent u van plan iets te maken waar u een platte schroevendraaier voor nodig heeft? Bij Wovar bent u dan aan het juiste adres. Wij hebben namelijk van allerlei platte schroevendraaiers, ook wel sleufschroevendraaiers genoemd, in ons assortiment. Wij hebben schroevendraaiers voor veel verschillende formaten, die stuk voor stuk van goede kwaliteit zijn. 

Platte schroevendraaier

Platte kop schroeven, ook wel gleuf- of sleufschroeven genoemd, worden nog steeds vaak gebruikt om bijvoorbeeld deurklinken te monteren. Dat komt omdat deze schroeven mooier zijn en het er mooi uitziet als de sleufjes in de schroeven precies gelijk staan. Gaat u andere schroeven monteren? Wovar heeft ook verschillende kruiskopschroevendraaiers en torx schroevendraaiers in het assortiment.  

Platte kop schroevendraaiers bestellen

Als u op zoek bent naar een platkopschroevendraaier moet u in deze categorie zijn. Wovar heeft meerdere soorten platte schroevendraaiers in het assortiment, en dat ook nog eens voor een scherpe prijs!

Speciaal voor de grootgebruikers hebben wij bij de aanschaf van meerdere stuks een staffelkorting beschikbaar. Verder hebben wij voor onze zakelijke klanten de mogelijkheid een zakelijk account aan te maken. Hiermee krijgen zakelijke klanten bijvoorbeeld 15% korting op ons assortiment en een eigen contactpersoon binnen Wovar. Hiermee kunt u snel en eenvoudig overleggen over van alles zoals uw bestellingen. 

Is dit toch niet helemaal het type schroevendraaier waar u naar op zoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere soorten, zoals onze torx schroevendraaiers of onze kruiskopschroevendraaiers.