• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Postsaver Paalbeschermer voor Ronde Palen 150 mm - Per Stuk

Waarom kiezen voor Postsaver Paalbeschermer voor Ronde Palen 150 mm - Per Stuk?

  • Langdurige bescherming
  • Snelle montage

Productkenmerken

Fabrikant
Wovar
Artikelnummer
8720574791471
Barcode
8720574791471
Kenmerk
Langdurige bescherming
Kenmerk
Voorkomt houtrot
Materiaal
Polyethyleen, Bitumen
Afmetingen
35 x 29 cm
Prijseenheid
Per stuk
Lengte
35 cm
Kleur
Zwart
Voordeel 1
Langdurige bescherming
Voordeel 2
Snelle montage
Veel gebruikt voor
Hekwerken
Veel gebruikt voor
Pergola
Veel gebruikt voor
Poortpalen

Postsaver Paalbeschermer voor Ronde Palen 150 mm - Per Stuk

Bent u op zoek naar paalbeschermers om uw palen te beschermen tegen houtrot? Wovar biedt u de Postsaver paalbeschermer, waar u de levensduur van uw palen mee kunt verdubbelen. Zo gaat uw hekwerk, pergola, speeltoestel of andere constructie met houten palen veel langer mee. Deze paalbeschermer is 35 cm lang en is te gebruiken voor ronde palen van 150 mm.

Hoe werkt de Postsaver 150 mm?

De Postsaver paalbeschermer is opgebouwd uit een binnenlaag van bitumen en een buitenlaag van polyethyleen. De bescherming wordt aangebracht op de paal met behulp van een brander. De brander zorgt ervoor dat de bitumen binnenlaag krimpt, totdat deze als een soort huid om de paal heen zit. De paalbeschermer zit dan dus strak om de paal heen, wat een beschermlaag vormt voor de paal. De Postsaver bescherming voor palen wordt aangebracht op de grens tussen lucht en grond, waardoor de paal niet snel meer zal rotten. 

Hoe plaatst u de Postsaver paalbeschermer?

Zorgt ervoor dat u de plaats waar u de bescherming wilt hebben markeert. Gebruik hiervoor een stift of timmersmanspotlood, zodat deze markering goed terug te binden is. Verder zorgt u ervoor dat de paal volledig droog is, omdat bij natte palen de Postsaver minder goed hecht. De paalbeschermer kan net zoals een zak om de paal heen worden geschoven. Wanneer u er een vlam bij houdt, in de vorm van bijvoorbeeld een gasbrander, zal de beschermer krimpen. Dit proces start vrijwel direct wanneer u het vuur dicht bij de zak houdt. Let goed op tijdens het krimp proces, u wilt natuurlijk niet een paalbeschermer verspillen door deze door te branden. Houdt de vlam op een kleine afstand, van circa 30 centimeter, van de paal. Spendeer tevens extra aandacht aan de randen, welke natuurlijk goed moeten hechten aan de paal. Nadat u de Postsaver heeft aangebracht, doet u er verstandig aan deze kort af te laten koelen. Nadat de paalbeschermer is afgekoeld, kunt u de paal in de grond aanbrengen. 

Postsaver Paalbeschermer kopen

Koop uw paalbeschermer nu bij Wovar voor de laagste prijs! U profiteert daarnaast van een aantrekkelijke staffelkorting bij aanschaf van 10 of 20 stuks. Heeft u een bouw-, klus- of hoveniersbedrijf? Maak dan snel een zakelijk account aan en profiteer onder andere van extra kortingen en nog vele andere voordelen. 

Bent u op zoek naar een andere maat paalbeschermer of zoekt u een beschermer voor vierkante palen? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide assortiment paalbeschermers. Op zoek naar een paalhouder? Bekijk dan het complete aanbod paalhouders. Hier vindt u onder andere paalhouders gepunt, paalhouders vlak, kolomvoeten en instortankers.

Product reviews

* Verplicht

Nog geen beoordelingen voor dit product.

Veelgestelde vragen

Stel hier uw vraag over dit product

Stel hier uw vraag over dit product

A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren