CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
 • Besteld voor 20:00, morgen in huis
 • 30 dagen recht op retour
 • Veilig achteraf betalen
 • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Purschuim Verwijderaar 500 ml - Per Stuk

pur_reiniger
€ 6,99
€ 4,95
€ 4,09 excl. BTW
Niet bestelbaar
Betaal veilig en vertrouwd
Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!

Waarom kiezen voor Purschuim Verwijderaar 500 ml - Per Stuk?

 • Erg makkelijk in gebruik
 • Recyclen purpistool
 • Verwijderd, ontvet en reinigt
 • Snel werkend en effectief reinigingsmiddel

  Purschuim Verwijderaar 500 ml - Per Stuk

  Voor het reinigen van uw purpistool maakt u natuurlijk gebruik van purschuim verwijderaar. Deze spuitbus van 500 milliliter doet precies dat. Met deze reiniger maakt u het purpistool schoon, zodat deze zonder problemen opnieuw gebruikt kan worden. Ook gereedschappen en andere materialen kunnen vrijgemaakt worden van het purschuim, mits dit vers gespoten purschuim is. Het schuim moet dus nog niet volledig uitgehard zijn. 

  Let op: Vanaf 24 augustus 2023 dienen alle professionele en indistruele gebruikers opgeleid en gecertificeerd te zijn voor het gebruik van de producten zodat veiligheid is gegarandeerd.

  Gebruik purschuim verwijderaar

  De pur cleaner is erg gemakkelijk in gebruik. Nadat u purschuim heeft gespoten, verwijdert u de koker purschuim van het pistool. Het purpistool zit dan echter nog vol met purschuim of purschuimresten. Om de volgende keer het purpistool te gebruiken zonder verstoppingen, moet deze eerst gereinigd worden. Dit doet u door de purschuim verwijderaar in het purpistool te plaatsen. Vervolgens blijft u het purpistool indrukken, totdat het naar wens gereinigd is. 

  De pur reiniger is ook te gebruiken om purschuim te verwijderen dat u heeft gemorst tijdens het aanbrengen. Zorg er altijd voor dat het schuim niet de kans krijgt volledig uit te harden, voor het beste resultaat. Spuit deze pur reiniger op het pruschuim en verwijder het schuim. Het kan zijn dat hier ook handgereedschap zoals een plamuurmes of een doek voor nodig is. Houdt deze dus eventueel bij de hand, zodat u zo effectief mogelijk te werk kan gaan. 

  Purschuim verwijderaar bestellen

  Bestel deze handige purschuim verwijderaar van Wovar. Zo kunt u uw purpistool vaker blijven gebruiken en heeft u geen last van gemorste resten pur. Voor de frequente klusser heeft Wovar staffelkortingen, wat betekend dat afname van meerdere stuks een mooie korting als gevolg heeft. Voor zakelijke klanten is er extra voordeel mogelijk in combinatie met een zakelijk account. Met dit account profiteren bijvoorbeeld klusbedrijven van een extra korting. 

  Gebruik deze purschuimreiniger in combinatie met onze handgereedschappen. Zo kan een plamuurmes bijvoorbeeld erg handig zijn. Deze vindt u terug in de categorie handgereedschap

  Niet het product dat u zocht? Wellicht dat u het juiste product kan vinden in ons assortiment lijmen, kitten en tape

  € 6,99
  € 4,95
  € 4,09 excl. BTW
  Niet bestelbaar
  Betaal veilig en vertrouwd
  Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!
  A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
  GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
  GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO