CURRENT LOCALE nl-nl

 • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
 • 30 dagen recht op retour
 • Veilig achteraf betalen
 • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Ladegeleiders Push to OpenLadegeleidersMeubelbeslag

Filters

Ladegeleiders Push to Open

7 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Ladegeleiders Push to Open

Op zoek naar een Push-to-Open ladegeleider? Wovar biedt ze in verschillende maten. Push-to-open lades zijn een type lade dat kan worden geopend zonder het gebruik van traditionele handgrepen. In plaats daarvan duwt de gebruiker op de voorkant van de lade om deze te ontgrendelen en de lade te openen. Dit type lade kan handig zijn omdat het zorgt voor een gestroomlijnd en overzichtelijk uiterlijk, omdat er geen handgrepen zijn die het gladde oppervlak van de voorzijde van de lades verstoren. De push to open ladegeleiders van Wovar zijn uitgerust met het kogelgeleider mechanisme. Kogelgeleiders glijden stabieler dan rolgeleiders. Daarnaast zijn ze gemaakt van gegalvaniseerd staal, waardoor ze roestbestendig zijn en een glanzende afwerking hebben. Wovar biedt Push-to-Open kogelgeleiders in diverse maten tegen scherpe prijzen. 

Push to open ladegeleiders

Push-to-open lades zijn een soort lades die kunnen worden geopend door op een knop of een grendel aan de voorkant van de lades te drukken in plaats van een traditionele handgreep te gebruiken. Dit soort lades kunnen in verschillende situaties nuttig zijn, waaronder:

 • Wanneer de ruimte beperkt is: Push-to-open-lades hebben geen handgrepen of uitstekende hardware nodig, dus ze kunnen een goede optie zijn in krappe ruimtes waar traditionele handgrepen moeilijk te gebruiken zijn of in de weg kunnen zitten.
 • Als je een strakke, moderne look wilt: Push to open lades kunnen een strakke, gestroomlijnde look geven aan een meubelstuk of kast.
 • Als u jonge kinderen heeft: Duwen om lades te openen kan veiliger zijn voor jonge kinderen, omdat er geen handvatten zijn waar ze per ongeluk met hun vingers tussen kunnen komen.
 • Als u het gemakkelijker wilt maken om lades te openen: Voor mensen met beperkte kracht of mobiliteit kunnen lades met een drukknop gemakkelijker te gebruiken zijn dan lades met handgrepen.

Montagehandleiding van ladegeleiders

Deze handleiding is van toepassing op alle ladegeleiders die bij ons worden aangeschaft. Twee vereisten voordat er gestart kan worden met monteren zijn dat: Het van essentieel belang is dat deze geleiders foutloos parallel worden gemonteerd en dat de kast haaks gebouwd is met rechte hoeken en strakke wanden of laden.

Er zijn twee manieren waarop u de ladegeleiders kunt monteren. Bij de eerste manier monteert u de ladegeleiders tussen de laden en de wand van de kast. Monteert u op manier twee, dan monteert u de ladegeleiders plat op de bodem. Let op: wanneer u de ladegeleiders plat op de bodem monteert dan heeft de geleider nog maar 40% van de opgegeven draagkracht.

De ladegeleiders bestaan uit twee delen: het ladedeel en het kastdeel. Ladegeleiders kunnen op twee manieren gemonteerd worden. Voordat u begint met het monteren is het belangrijk om het ladedeel en het kastdeel van elkaar te scheiden door de zwarte clip naar boven te duwen en de geleider uit elkaar te trekken. Nu kunt u beginnen met monteren. Hieronder staat in een kort stappenplan uitgelegd hoe u dat het beste kunt doen.

 1. De eerste stap bestaat uit het bevestigen van het kastdeel tegen de kastwand. Zorg er hierbij voor dat het aan beide zijden perfect recht zit. Belangrijk hierbij is dat de geleider twee millimeter van de voorzijde gemonteerd moet worden.
 2. Monteer nu het ladedeel op de buitenzijde van de laden. Net als bij de voorzijde van het kastdeel moet de geleider ook twee millimeter van de voorzijde van het ladedeel gemonteerd worden.
 3. Schuif nu de twee delen in elkaar en let er daarbij op dat u dit perfect recht doet zodat beschadigingen voorkomen worden.

Belangrijk: de laden en de ladegeleiders moeten altijd recht gemonteerd worden. Hierbij raden wij aan om een waterpas te gebruiken.

Push to open ladegeleider kopen

Kies voor kwaliteit en bestel push-to-open ladegeleiders van Wovar vandaag nog. 

Zijn push-to-open ladegeleiders niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan onze ook eens onze: