CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Rolgeleiders

8 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Rolgeleiders

Met rolgeleiders voor lades kunt u eenvoudig uw lades sluiten. Onze rolgeleiders zijn voorzien van nylon rollers. Deze gaan lang mee en kunnen zonder problemen open en dicht. Het voordeel van rolgeleiders vergeleken met kogelgeleiders is dat ze makkelijker schoon te maken zijn, doordat ze eenvoudig uit elkaar gehaald kunnen worden. Rolgeleiders zijn daarom de betere keus wanneer ze in een stoffige omgeving geplaatst worden. Een ander voordeel is dat rolgeleiders beschikken over een zogenoemde zelfinloop; wanneer de lade bijna dicht is, zal deze automatisch dichtvallen. 

Tip: Voeg 'soft-close t.b.v. rolgeleider ladegeleider' toe bij de bestelling van een rolgeleider, om zo een zo zacht mogelijke sluiting van de ladegeleider te garanderen. Deze vindt u in de categorie rolgeleiders of rechts onder het kopje ''Past goed bij dit product.'' 

Rolgeleider

Een rolgeleider is eenvoudig te bevestigen aan de hand van de volgende stappen:

Stap 1: Bevestig de ladegeleiders (met de wielen aan de achterzijde) aan de onderkant en zijkanten van de lade.

Stap 2: Installeer de ladegeleiders (voorwielen) op de gewenste hoogte in de kast.

Let op: Laden en ladegeleiders moeten altijd recht worden geïnstalleerd. Daarom is het raadzaam om hier een waterpas te gebruiken. Ook moet de afstand tussen de lade en het frame minimaal 0,2 mm tot 0,5 mm breder zijn dan de dikte van de geleider.

Rolgeleider kopen

Kies voor kwaliteit en bestel rolgeleiders van Wovar vandaag nog. En heeft u een bouw- of klusbedrijf of bent u een hovenier? Meld u zich dan aan voor een zakelijk account en geniet van extra voordelen zoals extra korting.

Zijn rolgeleiders niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan onze ook eens onze: