CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Rubber HamersHamersHandgereedschap

Filters

Rubber Hamers

3 producten

Rubber Hamers

Heeft u een kwalitatief goede rubberen hamer nodig? Dan bent u zeker weten op de goede pagina terecht gekomen. Op deze pagina kunt u namelijk alle rubber hamers vinden die wij in ons assortiment hebben. Bij Wovar kunt u kiezen uit zowel een zachte als een harde rubberen kop. De zachte rubberen hamer is vooral geschikt om bestrating aan te kloppen. Met de harde variant kan dit ook als u geen kwetsbare tegels gaat leggen. Toch is deze hamer meer geschikt om bijvoorbeeld haringen of piketpalen in de grond te slaan.

Ander soort hamer nodig? Bekijk ons totale assortiment hamers

Rubber hamer bestrating

Deze hamers zijn ideaal om te gebruiken bij het aanleggen van bestrating. Na het leggen van uw tegels of stenen is het namelijk slim om deze aan te kloppen. Hiermee liggen de tegels steviger op de ondergrond en kunt u eventuele oneffenheden wegwerken. Zo komen alle tegels precies gelijk te liggen. Daarnaast kan deze hamer voor nog veel meer klussen gebruikt worden. Deze hamer kan bijvoorbeeld ook heel handig zijn als u gaat kamperen. Als u uw tent gaat opzetten heeft u ook een rubber hamer nodig om de haringen stevig in de grond te slaan. Ook kan deze hamer heel handig zijn om houten palen zoals piketpaaltjes in de grond te slaan.

Rubber hamer voor tegels

Veel tegelzetters gebruiken een rubber hamer voor het aankloppen van hun, met name grote, tegels. De rubber hamer die een tegelzetter gebruikt heeft een witte kop. Deze witte kop zorgt er voor dat de rubber hamer geen strepen op de tegels achterlaat. De rubber hamer met witte kop wordt met name gebruikt voor grotere tegels, 50x50 cm of 60x60cm.

Rubber hamers bestellen

Als u uw tuin gaat bestraten kan een goede rubber hamer niet ontbreken. Deze is namelijk heel belangrijk om de tegels recht en strak te kunnen leggen. Bestel uw rubber hamer daarom snel bij Wovar voor altijd een scherpe prijs. Profiteer met onze staffelkorting van nog scherpere prijzen. 

Bent u hovenier of heeft u een klusbedrijf? Maak dan zakelijk account aan en profiteer van 15% korting op ons gehele assortiment. U krijgt ook beschikking over een eigen contactpersoon. HIermee kunt u bijvoorbeeld overleggen over de spoedlevering, wat ook mogelijk is voor zakelijke klanten. Ten slotte krijgt u ook een handige bestelgeschiedenis. 

Heeft u nog ander gereedschap nodig? Wovar heeft nog veel meer andere soorten hamers en ander handgereedschap in het assortiment.