CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.7 uit 8671 reviews
 • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
 • 30 dagen recht op retour
 • Veilig achteraf betalen
 • Gratis bezorging vanaf 69 euro
RVS spijkers met verloren kop 2.4 x 45 mm - 1 kg RVS SpijkersNagels en SpijkersGa terug naar home

RVS spijkers met verloren kop 2.4 x 45 mm - 1 kg

rvs_spijkers_met_verloren_kop_24_x_45_mm_1_kg
€ 83,99
€ 69,41 excl. BTW
Niet bestelbaar
Betaal veilig en vertrouwd
Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!

Waarom kiezen voor RVS spijkers met verloren kop 2.4 x 45 mm - 1 kg ?

 • Roest niet!
 • Sterk staal voorkomt krom slaan

  RVS spijkers met verloren kop 2.4 x 45 mm - 1 kg

  Spijkers hoeven niet meer zichtbaar te zijn in een houten constructie. De RVS spijkers met verloren kop van Wovar maken dit mogelijk. De kop is namelijk minimaal en dus volledig in het hout te slaan. Daarna maakt u de spijker met schilderwerk praktisch onzichtbaar. Gebruik de spijkers ook buitenshuis in de tuin of in vochtige ruimtes. Doordat ze van RVS zijn gemaakt zullen de spijkers namelijk niet roesten wanneer ze met vocht in aanraking komen. 

  Spijker zonder kop

  Zoals aangegeven kunnen deze spijkers met verloren kop helemaal in het hout worden geslagen. Deze variant is 2.4 x 45 mm en gemaakt van hardgetrokken draad. Dit heeft als voordeel dat de spijker moeilijker krom slaat. Geef eventueel de laatste slag met een drevel, zodat de spijker volledig in het hout verdwijnt. Plamuur het ontstane gaatje dicht en schilder deze over. Op deze manier is er niks meer van de spijkers te zien.

  De gladde stift van de spijker heeft als voordeel dat deze gemakkelijk in het hout is te slaan. Voor het monteren van gevelbekleding raden wij echter aan om gebruik te maken van bolkopschroefnagels. Deze hebben namelijk een gedraaide stift met ribbels. Bij werking van het hout blijven deze schroefnagels dus beter op hun plek zitten. Het nadeel is dat de bolkopschroefnagels wel een bolle kop hebben, die niet in het hout kan worden geslagen. 

  Spijker met verloren kop 2.4 x 45 mm kopen

  Koop nu uw RVS spijkers met verloren kop 2.4 x 45 mm voor een zeer aantrekkelijke prijs bij Wovar! Heeft u er veel nodig? Bedrijven in de bouw- klus en tuinsector profiteren altijd van vele andere voordelen, met een zakelijk account. Denk aan vaste kortingen, inzage in de bestelgeschiedenis en een vast contactpersoon. 

  € 83,99
  € 69,41 excl. BTW
  Niet bestelbaar
  Betaal veilig en vertrouwd
  Ook achteraf betalen met Klarna mogelijk!
  A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
  GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
  GRATIS BEZORGING VANAF 69 EURO