CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Sandwichpaneel Schroeven RVSDakschroevenSchroeven

Filters

Sandwichpaneel Schroeven RVS

12 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Sandwichpaneel Schroeven RVS

Wilt u sandwichpanelen monteren op hout of staal? Zoek niet verder, wij hebben RVS paneelschroeven in diverse maten! Wovar heeft namelijk sandwichpaneel schroeven RVS in 2 uitvoeringen. Namelijk sandwichpaneel schroeven voor montage op hout en sandwichpaneel schroeven voor bevestiging op staal. Sandwichpaneel schroeven rvs van wovar beschikken over een zelfborende punt en een zeskantkop met EPDM-ring. Hierdoor hoeft u de schroeven niet voor te boren, is de montage waterdicht, en heeft uw machine veel grip tijdens het indraaien van de schroeven. De EPDM-ring heeft een diameter van 19 mm.

De sandwichpaneelschroef voor staal is gemaakt van Bi-metaal. Dit houdt in dat de schroef gemaakt is van rvs en de zelfborende punt van metaal. Een boorpunt van RVS is namelijk te zacht om door staal te boren. Vandaar dat is gekozen voor een boorpunt van staal. De schroeven voor sandwichpanelen monteren op hout zijn volledig gemaakt van RVS.

Zijn deze sandwichpaneelschroeven niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ons gehele assortiment gevel- en dakschroeven. Wovar is uw webshop met 1001 soorten waterdichte golfplaatschroeven tot spijkers voor red cedar dakshingles. Heeft u vaker paneelschroeven of andere ijzerwaren nodig? Meldt u dan aan als bedrijf en geniet van extra voordeeltjes. 

Sandwichpanelen zijn 2 stalen of aluminium panelen met daartussen isolatiemateriaal (vaak purschuim). Het is een duurzame en populaire manier om daken en gevels te isoleren en te bekleden. Sandwichpanelen monteren kan op hout en op staal. Sandwichpaneel schroeven van Wovar beschikken over een zeskantkop en kan worden aangedraaid met een ring, steek of dopsleutel 8mm. Ook worden onze universele dopsleutels hier veel voor gebruikt. De 19 mm grote EPDM-ring zorgt bij paneelschroeven voor een waterdichte montage!

RVS paneelschroeven voor hout

Sandwichpanelen monteren op hout doet u met onze sandwichpaneel schroeven voor hout. Deze schroeven zijn volledig gemaakt van RVS a2 staal. De schroeven zijn 6.5 mm dik en de lengtes varieren van 100 tot en met 200 mm lang. De lengte die u nodig heeft hangt volledig af van de dikte van uw sandwichpaneel platen. U neemt namelijk de dikte van uw sandwichpaneel plaat en telt hier circa 50 mm bij op. Heeft u bijvoorbeeld sandwichpaneel platen van 60 mm dik en wilt u deze monteren op hout? Dan kiest u voor onze sandwichpaneel schroeven rvs voor hout 6.5 x 125 mm. Dankzij de zelfborende punt is het niet nodige de schroeven voor te boren! Deze punt wordt door timmermannen en bouwvakkers vaak boorpunt 2 genoemd.

RVS Sandwichpaneel schroeven voor staal

De sandwichpaneel schroeven voor sandwichpanelen monteren op staal zijn er in 2 soorten. Namelijk met boorpunt 3 (BP3) en boorpunt 5 (BP5). De sandwichpaneel schroeven met boorpunt 3 zijn geschikt voor het monteren van sandwichpanelen op staal met een dikte van 2 - 5 mm. De sandwichpaneel schroeven met boorpunt 5 zijn geschikt voor het monteren van sandwichpanelen op 4 - 12 mm dik staal. Schroeven voor op staal montage zijn gemaakt van Bi-metaal. Dit houdt in dat de schroef gemaakt is van roestvast staal en de boorpunt van metaal. Een boorpunt van rvs is namelijk niet sterk genoeg om door staal te boren. Net als bij de sandwichpaneel schroeven voor hout bepaalt u de lengte door circa 50 mm bij de dikte van uw sandwichpaneel op te tellen.

Sandwichpaneel schroeven bestellen

Bestel sandwichpaneel schroeven voor hout eenvoudig per stuk bij Wovar. Bij een bestelling van een volle doos profiteert u van een enorme staffelkorting! Bouwbedrijven, hoveniers en klusbedrijven bestellen schroeven voor sandwichpanelen monteren nog voordeliger met een zakelijk account. 

Naast sandwichpaneel schroeven levert wovar ook daktrimmen, epdm folie, gipsplaatschroeven en kleurkopschroeven voor trespa® platen. 

Welke sandwichpaneel schroeven heb ik nodig?

De afbeelding hieronder helpt u bij het maken van de juiste keuze voor uw sandwichpaneel schroeven.

undefined