CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Schuur Schijven

16 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Schuur Schijven

Schuurschijven, ook wel rond schuurpapier genaamd, zijn ronde schijven schuurpapier die worden gebruikt voor het schuren van verschillende soorten oppervlakken. Schuur schijven worden voornamelijk toegepast als schuurpapier voor schuurmachines en zijn geschikt voor de meest gangbare merken schuurmachines, zoals bijvoorbeeld Makita en Bosch. Met de schuurschijven van Wovar verwijdert u probleemloos verf, lak, beits en andere substanties van uw hout. Bij Wovar vindt u een ruime selectie schuur schijven in verschillende diameters en korrelgroottes, zodat er voor iedere toepassing de juiste schuurschijf voorhanden is.

Grote variatie aan schuurschijven

Schuurschijven zijn in allerlei verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De schuur schijven van Wovar beschikken over een aantal gaten, waardoor het mogelijk is om het stof dat ontstaat bij het schuren direct af te kunnen zuigen. Bovendien beschikken de schuur schijven over een handig klittenbandsysteem, waardoor de schijven vlot te verwisselen zijn en u efficiënt te werk kunt gaan. Daarnaast zijn de schuurschijven verkrijgbaar in verschillende diameters. Ga dus vooraf goed na of uw schuurmachine beschikt over een klittenbandsysteem en zoek de passende diameter voor uw machine.

Schuur schijven met verschillende korrelgroottes

Bij Wovar vindt u schuurschijven met verschillende korrelgroottes, variërend van korrel 40 tot korrel 400. Afhankelijk van hoe grof u wilt schuren, kiest u de juiste korrelgrootte. Om u een handje op weg te helpen, hebben we onderstaand schema opgesteld:

  • Extra grof schuurpapier: Onder extra grof schuurpapier valt schuurpapier met korrel 60 of lager. Deze soort schuurpapier wordt gebruikt om hardnekkige materialen te verwijderen, zoals bijvoorbeeld een dikke verflaag of roest.
  • Grof schuurpapier: Grof schuurpapier heeft een korrelgrootte van 40 tot 80 en wordt gebruikt voor het opschuren van oude verflagen en ter voorbereiding van een nieuwe verflaag.
  • Middelgrof schuurpapier: Middelgrof schuurpapier heeft een korrelgrootte tussen de 80 en 120. Deze variant wordt vaak gebruikt om een houten plank te schuren voordat het verfwerk begint of om hoeken af te ronden.
  • Fijn schuurpapier: Fijn schuurpapier wordt vaak gekenmerkt door een korrelgrootte tussen de 120 en 180 en wordt ingezet om oppervlakken voor te bereiden op een eventuele grondverflaag.
  • Extra fijn schuurpapier: Schuurpapier met een korrelgrootte boven de 200 valt onder de categorie extra fijn. Deze vorm van schuurpapier wordt meestal gebruikt om ondergronden zeer minimaal op te schuren. 

Schuurpapier voor schuurmachine bestellen bij Wovar

Bij Wovar bent u aan het juiste adres voor klussen waarbij het nodig is om te schuren. In het ruime aanbod schuurschijven vindt u verschillende diameters en korrelgroottes, zodat er voor iedere klus de juiste schijf beschikbaar is. Zo vindt u bij ons populaire maten, zoals schuurpapier 225 mm en schuurpapier 125 mm. Bovendien ontvangt u bij bestelling een set van 5 stuks, zodat u direct een paar schijven achter de hand heeft. Aarzel daarom niet en bestel uw schuurschijven vandaag nog bij Wovar. U profiteert dan niet alleen van onze vaste lage prijzen, maar ook nog eens van een razendsnelle levering!

Ga voor alle andere soorten schuurpapier naar ons complete assortiment schuurpapier. Hier vindt u naast schuurschijven ook schuurpads, schuurbanden en schuurblokken.