CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Slotbouten M12

7 producten

Slotbouten M12

Bent u op zoek naar extra grote slotbouten, zoals de slotbout M12? Ook dan bent u bij Wovar aan het juiste adres! Bij Wovar kiest u slotbouten M12 in zowel roestvrij- als verzinkte variant. Slotbouten verzinkt M12 zijn de meest sterke variant, geschikt voor de meest zware klussen. De slotbouten RVS M12 zijn ook sterk, maar zijn gemaakt uit een ander materiaal. Door het roestvaste staal, zullen deze bouten niet zomaar roestvorming vertonen.  

Waarvoor gebruik je M12 bouten?

M12 bouten, ook wel slotbouten m12 worden veel gebruikt voor poorten, hekken en andere tuindeuren. Deze tuinpoorten worden vaak gemaakt met behulp van hengen. Een duimheng beschikt dan weer over 1 of meerdere vierkante montagegaten. Dit past perfect bij de vierkante kop die onder de platte kop van de slotbouten zit. Deze vierkant haakt precies in het vierkante montagegat. Ook voor poorten zonder hengen kunt u kiezen voor slotbouten m12. Een ander mooi voorbeeld waarvoor men vaak slotbouten gebruikt, is voor de onderbalken van een vlonder. Deze worden met slotbouten aan de piketpalen vastgezet. Zo krijgt u een stevige basis voor een houten vlonder. 

Slotbout RVS

Gaat u een constructie maken die buitenshuis staat? Dan krijgt deze veel te maken met uiteenlopende weersomstandigheden. Denk hierbij ook aan regen en veel vocht. Dan is een verzinkte slotbout minder geschikt. Met een slotbout RVS zult u lange tijd genieten van uw constructie. RVS slotbout koopt u bij Wovar in de populaire maten M6, M8, M10 en M12. 

Slotbouten M12 online bestellen

Gaat u ook voor hoogwaardige M12 bouten? Dan zit u bij Wovar zeker goed! Daarnaast profiteert u bij Wovar van een snelle levering van de rvs slotbout, omdat wij bouten m12 leveren uit eigen grote voorraden. Dit zorgt er ook voor dat u geniet van scherpe prijzen op onze M12 bouten. Let bij uw bestelling ook altijd op onze staffelkortingen. Hiermee krijgt u extra goedkope slotbouten m12 bij afname van grotere partijen. Heeft u een bouw- of klusbedrijf, of bent u hovenier? Dan heeft Wovar een zakelijk account voor u! Met het Wovar zakelijk account komen verschillende bedrijven in aanmerking voor aanvullende voordelen. Denk hierbij aan een zakelijke korting op ons grote aanbod. Dit geldt ook voor onze rvs slotbout M12 en alle andere slotbouten M12