Tijdens de bouwvak gewoon geopend!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Spaanplaatschroeven Verzinkt

Deze spaanplaatschroeven met kruis vormige kop zijn gemaakt van ijzersterk verzinkt staal. Dit maakt de schroeven ijzersterk. Spaanplaatschroeven worden ook wel universele schroeven genoemd. De schroeven zijn geschikt voor oneindig veel toepassingen. Deze spaanplaatschroeven beschikken over een Pozidrive aandrijving (PZ). Dit is de meest voorkomende aandrijving in Nederland. Schroeven met Pozidrive aandrijving (ook bekend als kruiskop) worden voornamelijk gebruikt door thuis klussers! Professionals kiezen vaak voor spaanplaatschroeven met een torx aandrijving. Deze heeft meer grip en zorgt ervoor dat uw machine niet slipt. U mist bepaalde houtschroeven op deze pagina? Bekijk dan de pagina houtschroeven.

Pozidrive aandrijving is een aandrijving waarbij de standaard kruiskop is voorzien van een tweede kruis. Dit is een soort stervormige insnijding. De spaanplaatschroeven zijn gemaakt van gehard staal en daardoor ijzersterk. De spaanplaatschroeven met pozidrive aandrijving van Wovar zijn voorzien van een speciale wax waardoor minder inspanning nodig is om de schroeven in te schroeven. Hierdoor monteert u meer schroeven per acculading.

Spaanplaatschroeven met Pozidrive aandrijving

Deze spaanplaatschroeven met pozidrive aandrijving zijn de meest gebruikte schroeven voor alle houtsoorten. De schroeven zijn deels voorzien van schroefdraad. Dit maakt deze schroeven uitermate geschikt voor hout op hout constructies. Door het deeldraad trekt het hout strak tegen elkaar aan en ontstaan er geen tussenruimtes. De pozidrive schroeven van Wovar zijn voorzien van freesribben. De freesribben zorgen voor een prachtige verzinking in het hout. Deze populaire deeldraadschroef hebben wij ook in RVS en met torx kop te koop. 

Bestel spaanplaatschroeven met kruiskop

Wovar levert spaanplaatschroeven PZ in verschillende maten variërend van 4x30 mm tot 6x140 mm. Bestel de spaanplaatschroeven met kruiskop in dozen van 200 en 100 stuks. Profiteer al van onze staffelkorting bij het bestellen van 5 dozen! Bedrijven in de bouw- en tuinbranche krijgen extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.