CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
StapelblokkenBorderrandenTuin

Filters

Stapelblokken

2 producten

Stapelblokken

Bent u op zoek naar stapelblokken voor in uw tuin? De stapelblokken van Wovar zijn gemaakt van terracotta en voegen een authentieke sfeer toe aan uw tuin. Met terracotta stapelblokken brengt u prachtige scheidingen aan in uw tuin. De blokken hebben een lengte van 47 cm, een hoogte van 11 cm en een diepte van 4 cm. U kunt de stapelblokken rechtop plaatsen (11 cm hoog, 4 cm diep) of meerdere lagen plat op elkaar stapelen. U kunt de stapelblokken gemakkelijk aan elkaar lijmen met onze steenlijm. Daarnaast zijn onze stapelblokken uitstekend herbruikbaar. De terracotta stapelblokken van Wovar zijn verkrijgbaar in twee kleuren, beige en bruin brood.

Wovar levert ook verschillende soorten borderranden, zoals onze cortenstaal borderranden. Deze zijn door een speciale behandeling voorzien van een prachtige roestkleur. Benieuwd? Zie het volledige assortiment bij onze cortenstaal borderranden. 

Voordelen van terracotta stapelblokken

Het gebruik van stapelblokken brengt een aantal voordelen met zich mee. Wij zetten de voordelen voor u op een rij:

  • Een natuurlijke, warme uitstraling
  • Gemaakt van duurzaam, milieuvriendelijk materiaal
  • Eenvoudig te installeren
  • Herbruikbaar
  • Op verschillende manieren te plaatsen

Hoe moet ik zelf stapelblokken plaatsen?

U kunt zelf geheel eenvoudig de stapelblokken plaatsen. Het plaatsen van stapelblokken is een toegankelijk doe-het-zelfproject dat met zorg en aandacht moet worden uitgevoerd. Bepaal als eerst de locatie en het doel van de stapelblokmuur en markeer de grenzen van het project met touw en pinnen. Graaf vervolgens een geul langs de gemarkeerde lijn, ongeveer 10-15 cm diep, en zorg ervoor dat de bodem vlak en stabiel is. Vul de geul met een laag zand of grind en verdicht het goed om een stabiele ondergrond te creëren. Dit helpt om verzakking te voorkomen. Plaats de eerste rij stapelblokken in de geul. Zorg ervoor dat ze gelijk liggen en gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat ze horizontaal zijn. Tik op de blokken met een rubberen hamer om ze indien nodig aan te passen. Voeg indien nodig een laag nivelleringszand toe en controleer opnieuw de waterpas. Pas de blokken aan totdat ze gelijk en waterpas zijn. Lijm vervolgens de volgende lagen blokken boven op de eerste, waarbij je ervoor zorgt dat ze stevig op elkaar aansluiten. Gebruik de rubberen hamer om de blokken goed te positioneren en tik ze aan om ze op hun plaats te zetten. Om ervoor te zorgen dat de muur recht en gelijkmatig is, span je een touw tussen de uiteinden en pas je de blokken aan totdat ze langs het touw uitgelijnd zijn. Als je een hoge muur bouwt, overweeg dan drainage achter de muur aan te brengen om waterophoping te voorkomen. Gebruik drainagebuizen en vul de ruimte achter de muur op met grind. Werk vervolgens de bovenkant van de muur af met blokken die zijn ontworpen voor de bovenkant van een muur (kapblokken) om een nette afwerking te creëren. Controleer als laatste de muur nogmaals op waterpasheid en rechtheid. Onderhoud de muur regelmatig en repareer eventuele verzakkingen of verschuivingen.

De terracotta stapelblokken kunt u stapelen met steenlijm . Deze stapelblokken zijn eenvoudig op maat te slijpen en kunnen in speelse vormen worden gelegd. Het gewicht per steen is 3,25 kg.

Stapelblokken bestellen

Bestel uw stapeblokken nu voordelig bij Wovar! Zo zorgt u voor een nette en luxe uitstraling van uw tuin. Heeft u een eigen bouw- of klusbedrijf of bent u hovenier? Maak dan snel een zakelijk account aan en profiteer onder andere van een vaste zakelijke korting. Wij bezorgen deze populaire stapelblokken door heel Europa. 

Benieuwd naar onze soorten borderranden? Neem een kijkje in ons totale assortiment borderranden.