CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 18:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Tegelkruisjes en wiggen

7 producten

Tegelkruisjes en wiggen

Gaat u uw muren of vloeren betegelen? Tegelkruisjes en tegelwiggen zijn absoluut onmisbaar voor een mooi resultaat. Tegelkruisjes zorgen er namelijk voor dat de voegen overal precies gelijk zijn en de tegels precies recht en overal even ver van elkaar liggen. Bij Wovar kunt u tegelkruisjes in vele verschillende formaten vinden. Deze zijn verkrijgbaar in diktes van 1 t/m 5 mm. Deze zijn allemaal gemaakt van kunststof. Ook de tegelwiggen zijn gemaakt van kunststof en zijn verkrijgbaar in de maat 0-12 mm. 

Voegkruisjes

Tegelkruisjes zijn dus eigenlijk essentieel bij het zetten van tegels. Ze zorgen ervoor dat de voegen tussen uw tegels overal even breed zijn. Het ziet er slordig uit als dit niet zo is. Tegelkruisjes worden daarom ook wel voegkruisjes of tegel afstandhouders genoemd. De tegelkruisjes zijn vrij eenvoudig te gebruiken. Wij raden aan om aan iedere zijde van de tegel twee kruisjes of wiggen te gebruiken. Op deze manier kunnen de tegels niet meer schuiven. 

Tegelgereedschap bestellen

Bent u een zakelijke klant? Maak dan een zakelijk account aan om 15% korting te ontvangen op iedere bestelling. Daarnaast krijgt u een eigen contactpersoon. Hiermee kunt u bijvoorbeeld heel snel overleggen over bijvoorbeeld spoedlevering, wat ook mogelijk is bij Wovar met een zakelijk account. Grootverbruikers zijn bij Wovar ook aan het juiste adres door onze staffelkortingen. 

Met de tegelkruisjes en wiggen van Wovar kan het plaatsen van tegels al bijna niet meer misgaan. Het gebruik is simpel, maar wel heel belangrijk. Heeft u nog meer tegelgereedschap nodig? Neem dan eens een kijkje bij al ons andere tegelgereedschap of al ons andere handige handgereedschap