Ma - Vr voor 14:00u besteld morgen in huis

Tellerkopschroeven Verzinkt 8.0 x 100 mm

  • 8719747470053
  • Wovar
Aantal:
Prijs (incl BTW):
Korting:
10 stuks
€ 2,70
3.57%
50 stuks
€ 12,50
10.71%
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Productkenmerken

Fabrikant
Wovar
Artikelnummer
8719747470053
Barcode
8719747470053
Kenmerk
Snelle montage
Kenmerk
Brede tellerkop
Kenmerk
Voorzien van schachtribben
Levertijd
Ma - Vr voor 14:00u besteld morgen in huis
Materiaal
Verzinkt staal
Aandrijving kop
Torx 40
Dikte
8.0 mm
Lengte
100 mm
Draad
Grof deeldraad
Punt
Snijpunt
Veel gebruikt voor
Het plaatsen van een overkapping
Veel gebruikt voor
Zware en stevige constructies
Alle kenmerken

Waarom kiezen voor Tellerkopschroeven Verzinkt 8.0 x 100 mm?

  • Eenvoudig te monteren door Torx aandrijving
  • Extra sterk door verzinkt staal
  • Per stuk te bestellen!

Deze hoogwaardige tellerkoschroeven van Wovar worden ook wel lenskopschroeven of schotelkopschroeven genoemd. De schotelkopschroeven van Wovar zijn gemaakt van verzinkt staal. Dit maakt de tellerkopschroeven extreem sterk. De brede tellerkop van 21 mm zorgt voor een hoge klembaarheid. De tellerkopschroeven zijn de opvolgers van de houtdraadbouten. Deze zogenaamde lenskopschroeven beschikken over een TX40 aandrijving. Deze zorgt ervoor dat de schroeven snel gemonteerd kunnen worden. Verzinkte schroeven gaan iets oxideren als ze beschadigen. Dit gebeurd in de meeste gevallen tijdens de montage van de schotelkopschroeven. Als er geen goed bitje wordt gebruikt. slipt uw machine door tijdens de montage. Gerbuik daarom altijd onze hoogwaardige TX40 bits. Nog efficiëter werken? Kies dan voor onze magnetische bithouders met gratis torx 40 bits.

Voorboren en tellerkopschroeven

De lenskopschroeven beschikken over een handige snijpunt. Dit maakt voorboren in zachte houtsoorten dunner dan 80 mm overbodig. Bij hardhout en hout breder van 80 mm wordt geadviseerd om voor te boren met onze hardhouboor 6mm. De schachtribben maken ruimte voor de schacht van de lenskopschroef. Hierdoor rust er minder spanning op de schroef waardoor optimale kracht behouden blijft. Ook zorgt dit voor minder inschroef weerstand en schroeft uw machine meer schotelkopschroeven per acculading.

Bestellen

Bestel de handige tellerkopschroeven van Wovar. Profiteer al van onze staffelkorting en bestel minimaal 10 stuks. Bedrijven krijgen een persoonlijke kortingscode van Wovar. Nog geen kortingscode voor uw bedrijf? Meldt u hier aan.

Volledige omschrijving