Filters openklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Tellerkopschroeven Geel Verzinkt

Tellerkopschroeven zijn de moderne versie van houtdraadbouten. Deze geel verzinkte Tellerkopschroeven hebben een torxkop voor snelle montage. De freesribben en snijpunt maken het verwerken in houtsoorten als vuren, grenen en Lariks Douglas nog gemakkelijker. Deze verzinkte houtbouwschroeven even voorboren wordt aanbevolen. A-merk Wovar levert deze gegalvaniseerde tellerkopschroeven voor aantrekkelijke prijzen al de volgende dag bij u thuis of op het werk. Bestel voor 21.30 voor levering de volgende dag.

Door de handige Torx 40 aandrijving zijn deze schotelkopschroeven sneller te verwerken dan houtdraadbouten. Steeds meer professionals kiezen daardoor voor gegalvaniseerde schotelkopschroeven. Deze schotelkopschroeven zijn geel verzinkt. Dit maakt de schroeven net ietsjes sterker dan grijs verzinkte tellerkopschroeven en een iets betere bescherming tegen oxidatie. Ook ogen geel verzinkte tellerkopschroeven fraaier op Lariks Douglas hout. Zie naast onze gele tellerkopschroeven hier ook onze grijs verzinkte tellerkopschroeven of de beter tegen roest bestendige RVS tellerkopschroeven. Let op, roestvrijstaal is altijd minder sterk dan verzinkt. 

Deze geel verzinkte tellerkopschroeven beschikken over een extra diepe torx 40 aandrijving. De stervorige aandrijving met 6 uiteinden zorgen ervoor dat uw machine niet slipt tijdens het indraaien van de geel verzinkte schotelkopschroeven. Gebruik bij het monteren van Wovar tellerkopschroeven altijd TX 40 bits van Wovar. eze hebben namelijk een uitmuntende passing op Wovar tellerkopschroeven. Zo voorkomt u beschadigingen aan de schroef. Als verzinkte tellerkopschroeven beschadigen kunnen ze gaan oxideren.

Tellerkopschroeven geel verzinkt

Deze schotelkopschroeven geel verzinkt zijn standaard gehard en voorzien van een zelfborende snijpunt. De grote schotelkop van 21 mm en het deeldraad zorgen voor een strakke verbinding van uw balken en planken. Wovar geel verzinkte tellerkopschroeven zijn net iets sterker dan onze grijs verzinkte en RVS tellerkopschroeven. Zorg dat u met de boormachine de kop van deze houtbouwschroeven niet beschadigd, dan is de kans op oxideren minimaal. Dit doet u door Wovar torx 40 bits te gebruiken. Deze hebben een perfecte passing op Wovar tellerkopschroeven en zorgen ervoor dat uw machine niet slipt. Voor extra comfort tijdens het monteren van Wovar tellerkopschroeven verzinkt raden wij aan onze magnetische bithouder met 2 gratis TX40 bits mee te bestelen.

Deze torx tellerkopschroeven geel verzinkt wordt veel gebruikt bij het bouwen van lariks, vuren en grenen overkappingen, schuren en tuinhuizen. Kies voor onze RVS tellerkopschroeven bij minder belastende constructies zoals een afdak of een opslag hok voor brandhout.

Met een zakelijk account krijgen bedrijven in de hout-, bouw- en tuinbranche extra voordeel zoals kortingen.

Bouwt u aan een overkapping of veranda van hout? Neem dan ook eens een kijkje bij onze handige balkdragers of raveeldragers. Wovar heeft duizenden soorten schroeven en ijzerwaren op voorraad. Van schotelkop torxschroeven tot balkhouders in verzinkt staal.

Bekijk hier onze video over Wovar tellerkopschroeven