Filter op:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Tellerkopschroeven Geel Verzinkt

Tellerkopschroeven zijn de moderne versie van houtdraadbouten. Tellerkopschroeven worden ook wel houtbouwschroeven, schotelkopschroeven, lenskopschroeven of flenskopschroeven genoemd. Door de handige Torx 40 aandrijving zijn deze schtoelkopschroeven sneller te verwerken dan houtdraadbouten. Steeds meer professionals kiezen daardoor voor verzinkte schotelkopschroeven. Deze schotelkopschroeven zijn geel verzinkt. Dit maakt de schroeven net ietsjes sterker dan grijs verzinkte tellerkopschroeven en een iets betere bescherming tegen oxidatie. Ook ogen geel verzinkte tellerkopschroeven mooier op Lariks Douglas hout. Zie naast onze gele tellerkopschroeven hier ook onze grijs verzinkte tellerkopschroeven of de beter tegen roest bestendige RVS tellerkopschroeven. Let op, roestvrijstaal is altijd minder sterk dan verzinkt. 

Deze geel verzinkte tellerkopschroeven beschikken over een extra diepe torx 40 aandrijving. De stervorige aandrijving met 6 uiteinden zorgen ervoor dat uw machine niet slipt tijdens het indraaien van de geel verzinkte schotelkopschroeven. Gebruik bij het monteren van Wovar tellerkopschroeven altijd TX 40 bits van Wovar. eze hebben namelijk een uitmuntende passing op Wovar tellerkopschroeven. Zo voorkomt u beschadigingen aan de schroef. Als verzinkte tellerkopschroeven beschadigen kunnen ze gaan oxideren.

Tellerkopschroeven geel verzinkt

Deze schotelkopschroeven geel verzinkt zijn standaard gehard en voorzien van een zelfborende snijpunt. De grote schotelkop van 21 mm en het deeldraad zorgen voor een strakke verbinding van uw balken en planken. Wovar geel verzinkte tellerkopschroeven zijn net iets sterker dan onze grijs verzinkte en RVS tellerkopschroeven. Zorg dat u met de boormachine de kop van deze houtbouwschroeven niet beschadigd, dan is de kans op oxideren minimaal. Dit doet u door Wovar torx 40 bits te gebruiken. Deze hebben een perfecte passing op Wovar tellerkopschroeven en zorgen ervoor dat uw machine niet slipt. Voor extra comfort tijdens het monteren van Wovar tellerkopschroeven verzinkt raden wij aan onze magnetische bithouder met 2 gratis TX40 bits mee te bestelen.

Deze torx tellerkopschroeven geel verzinkt wordt veel gebruikt bij het bouwen van lariks, vuren en grenen overkappingen, schuren en tuinhuizen. Kies voor onze RVS tellerkopschroeven bij minder belastende constructies zoals een afdak of een opslag hok voor brandhout.

Met een zakelijk account krijgen bedrijven in de hout-, bouw- en tuinbranche extra voordeel zoals kortingen.

Bouwt u aan een overkapping? Neem eens een kijkje bij onze handige balkdragers of raveeldragers.

Bekijk hier onze video over Wovar tellerkopschroeven