CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Tellerkopschroeven ZwartTellerkopschroevenSchroeven

Filters

Tellerkopschroeven Zwart

11 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Tellerkopschroeven Zwart

U zoekt tellerkopschroeven zwart? Wij hebben goed nieuws! Nu exclusief verkrijgbaar bij Wovar, tellerkopschroeven met zwarte kop razendsnel bij u thuis geleverd! De zwarte tellerkopschroeven zijn 8.0 mm dik en verkrijgbaar in de lengtes 80 tot en met 160 mm. Tellerkopschroeven zwart zijn niet volledig zwart gecoat. Er is gekozen om alleen de schotelkop zwart te maken. De rest van de flenskopschroeven is geel verzinkt. Hierdoor zijn deze schotelkopschroeven niet alleen ijzersterk maar ook roestwerender. De kop van deze houtbouwschroeven is circa 20 mm breed.

Zijn tellerkopschroeven met zwarte kop niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan ons gehele assortiment tellerkopschroeven, lenskopschroeven en meer tuin- en bouwschroeven. Hier vindt u onder andere tellerkopschroeven rvs, verzinkt en geel verzinkt. 

Tellerkopschroeven met een zwarte kop zijn eenvoudig per stuk te bestellen. Tellerkopschroeven met zwarte kop beschikken over een torx 40 aandrijving. Deze zorgt ervoor dat uw machine niet slipt tijdens het indraaien van de van de schroef.

Voorboren van de tellerkopschroef

Houtbouwschroeven zwart 8.0 mm dik dienen voor geboord te worden met een 6.0 mm dikke hardhoutboor. Zo zorgt u ervoor dat de schroeven mooi recht het hout in gaan en de kop strak op het hout komt te liggen. Vanaf 8x120 mm tellerkopschroeven raden wij aan onze slangenboor 6x230 mm te gebruiken.

Naast de brede tellerkop, ook wel lenskop genoemd, hebben de schroeven een vlijmscherpe boorpunt. Deze snijpunt zorgt ervoor dat de schroef snel in het hout draait. De wokkel aan de bovenkant van het schroefdraad haalt de spanning van de schroef. Hierdoor blijft optimale draagkracht behouden. Tellerkopschroeven worden veel gebruikt voor zwaardere bouwconstructies. Bijvoorbeeld bij het maken van een overkapping zijn tellerkopschroeven een must!

Tellerkopschroeven met zwarte kop online bestellen

Bestel tellerkopschroeven met zwarte kop eenvoudig per stuk bij Wovar. Bij afname van een volle doos krijgt u een hoge staffelkorting. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren altijd van de laagste prijs met een zakelijk account

Zijn tellerkopschroeven niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ook onze houtdraadbouten of slotbouten