CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Torx SchroevendraaiersSchroevendraaiersHandgereedschap

Filters

Torx Schroevendraaiers

7 producten

Torx Schroevendraaiers

Bent u op zoek naar een Torx schroevendraaier? Wovar heeft vele TX-schroevendraaiers in veel verschillende maten. De maten variëren van TX10 tot TX40. De Torx schroevendraaier is de enige schroevendraaier die geschikt is om Torx schroeven vast te draaien. Torx schroeven worden steeds populairder, vooral onder de professionals. Dat komt omdat de kop van de schroef een uitsparing in de vorm van een zespuntige ster heeft. Hierdoor wordt dit type schroef ook wel een sterschroef genoemd. Door deze vorm heeft u super goede grip op de schroef en zal de schroevendraaier minder snel uit de kop losschieten tijdens het schroeven. 

Met de Torx schroevendraaiers van Wovar kunt u vrijwel alle Torx schroeven vastdraaien. Denk hierbij aan tellerkopschroeven, vlonderschroeven, spaanplaatschroeven en tuinschroeven. Wij zorgen ervoor dat u keer op keer weer uw schroeven met gemak kunt bevestigen. U bent bij Wovar verzekerd van een kwaliteitsproduct voor een scherpe prijs.

Oude of dolgedraaide schroeven verwijderen

Wij kunnen ons voorstellen dat u eerst uw oude schroeven moet verwijderen voordat u de nieuwe schroeven kunt bevestigen. Ook hier hebben wij een ontzettend handig product voor. Dit is een dolgedraaide schroeven verwijder set. Hiermee kunt u heel eenvoudig uw oude schroeven verwijderen door de schroefverwijdereraar in uw boormachine te plaatsen en deze linksom te laten draaien. Deze set kunt u vinden onder de categorie bitsets

Torx schroevendraaiers bestellen

Wovar heeft staffelkorting beschikbaar bij aanschaf van meerdere stuks. Bij de aanschaf van 10 stuks krijgt u een korting van 4% per stuk en bij de aanschaf van 20 stuks of meer een korting van 8%. Verder kunnen zakelijke klanten een korting krijgen van 15% op ons hele assortiment. Hiervoor dient u alleen een zakelijk account aan te maken. Hierbij komen nog de voordelen van mogelijke spoedlevering, een eigen contactpersoon binnen Wovar en een handige bestelgeschiedenis.

Is dit niet de categorie schroevendraaiers die u zoekt? Geen enkel probleem. Wovar heeft namelijk nog veel meer types schroevendraaiers. Neemt eens een kijkje bij onze platkopschroevendraaiers, kruiskopschroevendraaiers of spanningzoekers. Voor iedere klus heeft Wovar de juiste schroevendraaier!