• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Kleur
Breedte
Voorraad
Prijs
tot

Troffels

Op zoek naar een goede troffel? In het assortiment van Wovar vindt u heel veel verschillende soorten troffels, die ieder een eigen bedoeling hebben. Zo heeft Wovar bijvoorbeeld metseltroffels om muren mee te metselen. Deze kunt u gebruiken voor het metselen van een huis, overkapping of zelfs een buitenkeuken. Verder heeft Wovar meerdere stukadoorstroffels om muren te stuccen, pleistertroffels om pleisterwerk aan te brengen, hoektroffels om zowel binnen- als buitenhoeken te stuccen en ga zo maar door. Alle troffels zijn in van allerlei verschillende soorten en maten verkrijgbaar.

15 producten
Sorteren op voorraad
1-15 van de 15 producten
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Een handige bestelgeschiedenis;
Lees meer

Meetgereedschap

Bij het gebruik van een troffel zult u ongetwijfeld ook meetgereedschap nodig hebben. Een muur metselen gaat bijvoorbeeld niet zonder een waterpas en een uitzettouw. Een uitzettouw spant u tussen twee latjes en hier metselt u langs. Een waterpas gebruikt u om te kijken of de muur wel waterpas blijft en dus wel precies horizontaal loopt. Bij het stuccen gebruikt u ook een waterpas om te kijken of het stucwerk wel precies verticaal is. 

Troffel bestellen

Bestel uw troffels altijd bij Wovar. Door onze goede kwaliteit vergroot u de kans op een geslaagd resultaat. Wovar levert uit eigen voorraad, waardoor u uw bestelling de volgende werkdag in huis heeft, als u voor 21:30 uur besteld heeft. Op de meeste troffels die wij aanbieden bieden wij ook een staffelkorting. Bij aanschaf van vijf dezelfde troffels ontvangt u hier 4% korting op en bij tien dezelfde troffels 8% korting. Dit is toch een fijne korting voor de grootverbruikers onder ons. 

Heeft u een klusbedrijf of een bouwbedrijf? Maak dan een zakelijk account aan en ontvang op iedere bestelling 15% korting. Heeft u een bestelling met spoed nodig? Geen probleem! Wovar biedt zakelijke klanten deze mogelijkheid. Ten slotte krijgt u een eigen contactpersoon en een handig orderoverzicht. 

Bent u toch niet op zoek naar een troffel? Neem dan eens een kijkje bij al ons andere handige handgereedschap