CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Voldraadschroeven VerzinktSpaanplaatschroevenSchroeven

Filters

Voldraadschroeven Verzinkt

37 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Voldraadschroeven Verzinkt

Wovar levert voldraadschroeven verzinkt met torx aandrijving in verschillende maten en in het zwart. Voldraadschroeven torx zijn volledig voorzien van schroefdraad waardoor ze een krachtige verankering hebben in het hout. Onder de verzonken kop zitten geen freesribben waardoor de schroef perfect aansluit op metaal. Hierdoor worden ze ook wel beslagschroeven genoemd, of universele schroeven. Deze torx schroeven worden ook vaak gecombineerd met onze nylon pluggen om materialen aan een stenen muur te bevestigen. U zoekt een hoogwaardige voldraadschroef? Ontdek onze snelle levering van diverse maten.

Voor hout op hout constructies worden vaak deeldraadschroeven gebruikt, denk hierbij aan onze 4x50 schroeven rvs en verzinkt. Ook onze houtbouwschroeven met grote kop zijn deeldraadschroeven. 

Voldraadschroeven verzinkt zijn razend populair bij het bevestigen van bijvoorbeeld scharnieren of koppelplaten. Onder de verzonken kop zitten geen freesribben gevestigd. Hierdoor sluit de schroef mooi aan op metaal en worden ze ook wel beslagschroeven genoemd. De verzinkte voldraadschroef wordt geleverd in de diktes 3.0 mm tot en met 6.0 mm. 

Iedere voldraadschroef verzinkt beschikt over een Torx aandrijving. Torx aandrijving zorgt ervoor dat uw machine niet slipt tijdens het indraaien van de schroef en is daardoor razend populair bij professionals. Bij iedere doos voldraadschroeven verzinkt levert Wovar gratis een bijpassende torx bit.

Moet ik voldraadschroeven voorboren?

Bij zachte houtsoorten is het niet nodig om voldraadschroeven voor te boren. Bij hardhout wordt dit wel aangeraden. Wilt u voldraadschroeven gebruiken bij een hout op hout constructie? Zorg dat het hout strak tegen elkaar aan klemt bij het inschroeven van de schroef. Bij voldraadschroeven kan bij hout op hout constructies namelijk ruimte ontstaan. Als u even voorboort, wordt de kans hierop een stuk kleiner. Wij raden bij hout op hout constructies altijd aan deeldraad schroeven te gebruiken.

Zorg ervoor dat u bij het voorboren altijd een dunnere hardhout boor gebruikt dan de schroef. Zo raden wij bij onze 5.0 mm dikke schroeven een 3.5 mm dik hardhout boortje aan, en bij 4.0 mm schroeven een 3.0 mm dikke hardhoutboor.

Het verzinkte staal maakt deze voldraadschroeven van Wovar ijzersterk! Verzinkte schroeven kunnen na beschadigingen oxideren en dit beïnvloed de levensduur enorm. De grootste kans op beschadigingen vinden plaats tijdens het inschroeven. Gebruik daarom altijd de gratis meegeleverd Wovar torx bits. Onze voldraadschroeven zijn uitermate geschikt om bijvoorbeeld tafelpoten of meubelpoten mee te bevestigen. 

Voldraadschroeven zwart verzinkt

De zwarte voldraadschroeven beschikken over een Deltacoll coating. Deze coating beschermd de schroeven goed tegen roest, corrosie en oxidatie. Na de deltacoll coating is een zwarte toplaag aangebracht. Deze toplaag zorgt voor een prachtige zwarte glans. De zwarte voldraadschroeven beschikken over een torx 20 aandrijving en een snijpunt. U dient de zwarte schroevan alleen in hardhout voor te boren. Bij zacht hout is dit geen noodzaak.

Hoge staffelkorting bij Wovar voldraadschroeven

Bestel voldraadschroeven van Wovar en vergeet niet te profiteren van de enorme staffelkortingen. U krijgt al een hoge staffelkorting bij een bestelling van 10 doosjes voldraadschroeven. Klus- en bouwbedrijven profiteren altijd van extra voordelen zoals kortingen als ze zich aanmelden voor een zakelijk account.