CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Wandrail PlankdragersWandrailsystemenPlankdragers

Filters

Wandrail Plankdragers

30 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Wandrail Plankdragers

Met een wandrailsysteem kunt u eenvoudig spullen opbergen. Of dit nu in een (woon)kamer is, een schuur of een zolder, dit systeem is overal toepasbaar. Voor deze plankdragers heeft u de bijbehorende wandrails nodig. Samen vormen de wandrails en plankdragers een flexibel opbergsysteem.

De plankdragers kunt u simpelweg met de haken vastmaken aan de wandrails. Sommige van onze plankendragers hebben daarnaast nog een haak aan het einde van de drager zitten die een plank in rust van extra verankering bedient. Ook hebben de plankendragers een aantal schroefgaten die u kunt gebruiken om de planken stevig vast te zetten aan het wandrailsysteem. 

Bestel plankendragers bij Wovar voor een scherpe prijs! Maak gebruik van een zakelijk account, als u een eigen onderneming heeft in de bouw -of tuinsector, voor extra voordeel zoals een vaste korting. Daarnaast kunt u ook bij bestelling van meerdere van dezelfde producten gebruik maken van onze staffelkorting!

We hebben ook gereedschapswanden in het assortiment bij Wovar! Om uw werkplaats op een nettere manier in te richten! Deze passen ook op de wandrailsystemen in ons assortiment. 

Heeft u opbergruimte nodig voor diverse spullen in uw huis of in een schuur? Of wilt u een kamer aankleden door accessoires op een plank aan de muur te plaatsen? Met een wandrailsysteem kan dit allemaal. Het voordeel van wandrailsystemen vergeleken met plankendragers, is dat het wandrailsysteem altijd bij te stellen is. U kunt extra planken bijplaatsen, een plank weghalen of de hoogte van een plank bijstellen. 

Plankdragers

Deze flexibiliteit is een unieke eigenschap die u alleen bij een wandrailsysteem krijgt. Handig dus wanneer u flexibiliteit nodig heeft in uw opbergruimte, kledingkast of vaak van accessoires wisselt. De plankdragers die we bij Wovar in het assortiment hebben zijn erg stevig en zijn van haken voorzien aan de voor- en achterkant voor gemakkelijke plaatsing. 

De planken kunt u aan de onderkant van de plankendragers stevig vast schroeven met twee schroefgaten. Dan ligt de plank niet alleen in rust op de plankdrager, maar is die ook nog eens extra stevig vastgezet aan het hele systeem. Bij de juiste montage kan een wandrailsysteem zelfs het gewicht van een gemiddelde volwassene dragen. Daarnaast zijn de planken eenvoudig verstelbaar naar keuze.

Video wandrailsysteem maken