CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 20:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Hengen voor tuindeur of poort 14 okt

Welke hengen moet ik kiezen voor mijn tuindeur of poort?

Terug naar overzicht

Gaat u zelf een houten schuttingdeur op maat maken of een inrit poort monteren? In hoofdlijn zijn er drie verschillende soorten hengen. Namelijk: hengen recht, hengen met bocht en hengen met verzet. Onze hengen zwart zijn het populairst van allemaal en we zien een trend opkomen bij hengen zwart met vierkante gaten. Maar welke heng past nou het beste bij uw tuindeur? In deze blog helpen wij u met het kiezen van de juiste hengen voor uw tuindeur of erfpoort montage.

Hoe groot is het verzet van hengen met een verzet?

Hengen dienen gemonteerd te worden in combinatie met een plaatduim. De afstand tussen de duim en de achterkant van de plaat is 19 mm. Het verzet van onze hengen met verzet is ook 19 mm. Dit zorgt ervoor dat uw deur precies gelijk valt met de paal waar u de deur aan monteert. Als u rechte hengen gebruikt om uw schuttingdeur of tuinpoort te monteren zult u zien dat deze iets uitsteken.

Video: Welke hengen moet ik kiezen voor mijn tuindeur?

Video: Het voordeel van hengen met vierkante gaten

Bekijk onze speciale pagina met allerlei tips en uitleg soorten metalen hengen en duimen. Lees alles over verzinkte, RVS en zwarte hengen met verzet, met bocht, recht en in de uitvoeringen met sierlijke punt, halve maan en rechte punt.

Producten die passen bij deze blog: