Bevestigt het, keer op keer!

Windhaak Zwart Verzinkt 300 mm - Per Stuk

  • 7141269026851
  • Wovar
Bekijk hieronder onze staffelkorting:
Aantal
Prijs
Korting
10 stuks
€ 38,10
3.54%
20 stuks
€ 74,20
6.08%

Waarom kiezen voor Windhaak Zwart Verzinkt 300 mm - Per Stuk?

  • Eenvoudig te monteren
  • Met twee schroefogen
  • Prachtige zwarte coating

Bent u klaar met deuren en ramen die door de wind gaan klapperen? Zorg er met deze windhaak zwart 300 mm voor dat uw ramen en deuren vaststaan en niet meer door de wind worden meegenomen. Dit voorkomt ook nog eens beschadigingen. Deze windhaken bestaan uit verzinkt staal en zijn voorzien van een prachtige zwarte coating. Deze coating zorgt er niet alleen voor dat de windhaken er mooi uitzien, maar ook dat ze niet snel beschadigen. 

Zwarte windhaak in hout monteren

Deze zwarte windhaak voor buiten monteert u zeer eenvoudig. De twee meegeleverde ogen dienen in de muur of het hout te worden bevestigd. Zorg ervoor dat een oog in de muur komt en de ander in de deur. Bevestigt u deze in het hout, dan draait u ze gemakkelijk aan. Lukt het niet goed deze met de hand aan te draaien? Gebruik dan een schroevendraaier. Steek deze door het oog heen en draai het oog aan. 

Zwarte windhaak in muur bevestigen

Wilt u de windhaak in een stenen of betonnen muur bevestigen? Dat kan geheel eenvoudig met een nylon plug 10mm. De boordiepte bepalen is erg eenvoudig. U neemt de lengte van de plug en telt daar 1 cm bij op. De dikte van de boor is ook erg belangrijk. Hiervoor neemt u een boor met dezefde diameter als de plug. In dit geval 10 mm. Draai vervolgens het oog van de windhaak in de plug en deze is bevestigd. 

Windhaak 300 mm bestellen 

Voorkom een klapperende deur en bestel zwarte windhaken nu bij Wovar. Profiteer van een flinke korting bij afname van 10 of 20 stuks. Bouw- klusbedrijven en hoveniers krijgen bij Wovar extra voordeel, zoals kortingen en inzage in de bestelgeschiedenis. Maak daarvoor snel een zakelijk account aan.

Op zoek naar een ander formaat windhaak? Bekijk dan ons volledige assortiment windhaken. Hier vindt u ook onze RVS windhaken.

Volledige omschrijving

Productkenmerken

Fabrikant
Wovar
Artikelnummer
7141269026851
Barcode
8720365537134
Kenmerk
Verzinkt staal
Kenmerk
Zwart gecoat
Materiaal
Verzinkt staal
Afmetingen
300 mm
Prijseenheid
Per Stuk
Lengte
300 mm
Kleur
Zwart
Veel gebruikt voor
Het vastzetten van deuren
Voor 22:00 besteld = Bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht