• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren

Dikte

Lengte

Kleur

Prijs

tot

Anti-Worteldoek per meter

1-10 van de 10 producten

U wilt graag worteldoek bestellen, maar heeft geen hele rol nodig? Bestel anti-worteldoek op maat bij Wovar. Bij ons is het mogelijk worteldoek, ook wel gronddoek genoemd, per strekkende meter (100 cm) te bestellen. U geeft het aantal door, wij snijden het voor u af. Worteldoek wordt gebruikt om de groei van onkruid en andere wortels en beplanting tegen te gaan. Doordat het worteldoek UV-bestendig is, laat het geen licht door. Hierdoor heeft onkruid geen kans om te groeien, waardoor u uw grindpad, tuin of bestrating onkruid-vrij kunt houden. Voor het vastzetten van worteldoek levert Wovar ook bijbehorende gronddoekpennen

Wij leveren anti-worteldoek in de volgende breedtematen: 105, 125, 165, 210, 330 en 420 cm. Tip voor bij het bestellen van de juiste lengte: heeft u bijvoorbeeld 5 meter nodig, plaats dan het aantal 5 in uw winkelwagen. 

Naast worteldoek per meter, is het ook mogelijk deze per hele rol van 100 meter te bestellen. Ontdek de hoge kwaliteit van A-merk Wovar. Ontdek ook al ons afdekzeil en bouwfolie!

10 producten
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 59 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren

Wovar Blog

Alle laatste trends op klusgebied!

Lees meer

Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Lees meer

Het voordeel aan worteldoek is dat het, ondanks dat het geen licht doorlaat, wel waterdoorlatend is. Hierdoor zal het doek dus niet vollopen met water. Gronddoek is daarom ook uitermate geschikt om te gebruiken tussen uw planten.  

Enkele tips voor bij het aanleggen van worteldoek: 
1. Bereken van te voren hoeveel vierkante meter gronddoek u nodig heeft, daarmee weet u welke breedtemaat en lengte u moet bestellen. 

2. Gaat u meerdere stroken worteldoek naast elkaar leggen? Zorg er dan voor dat deze elkaar met zo'n 20 cm overlappen. Hierdoor ontstaan er geen gaten tussen de gronddoeken en komt er geen licht door.

3. Gebruik bij het aanleggen van het worteldoek stenen op iedere hoek, zodat u het eenvoudig neer kunt leggen en het niet weg kan waaien. Snijd het worteldoek eenvoudig af met een stanleymes

4. Bevestig het worteldoek na die tijd met gronddoekpennen, zodat het doek na die tijd niet makkelijk kan verschuiven. 

Op zoek naar worteldoek per meter? Zie dan ons aanbod worteldoek per meter onder het complete aanbod worteldoek. De zijkanten af werken met een borderrand? Bekijk ons aanbod!