CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 20:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
wovar-5-jarig-bestaan 13 sep

Wovar viert 5-jarig bestaan

Terug naar overzicht

Wovar 5 jaar

Hieperdepiep Hoera! De online schroeven- en ijzerwarenhandel Wovar viert deze maand haar 5-jarig bestaan.  Ons bedrijf begon 5 jaar geleden in Groningen stad met een klein assortiment schroeven. Inmiddels levert Wovar via de webshop meer dan 5000 artikelen en bezorgt het in maar liefst 9 landen.

To show how to create blog post

Op de fiets orders wegbrengen

Eigenaar Jesse Keizer vertelt: ,,De eerste orders bracht ik met mijn studentenfiets naar een PostNL- punt. Geld voor een auto of busje had ik toen nog niet. Ik begon in 2017 met een kleine voorraad vanuit de warehouse van houthandel Gadero. In het magazijn stond een oude, half lekke keet, dat was mijn kantoor. Inmiddels hebben we een eigen magazijn met een breed en groeiend assortiment A-kwaliteit schroeven, bouten, ijzerwaren zoals balkdragers, hengen enzovoorts. Kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs is ons motto. Zowel MKB bedrijven als de thuisklusser weet onze webwinkel steeds beter te vinden. 

De online markt zat mee

De 28 jarige ondernemer vertelt verder: ,,Het is heel snel gegaan allemaal. We hebben ook een beetje geluk gehad in coronatijd, toen waren alle klusshops dicht en gingen veel mensen online bestellen. Het meest heftige was natuurlijk de brand die we meemaakten bij één van onze panden, gelukkig zijn we daar ook - dankzij enorme inzet van ons personeel, leveranciers en helpende ondernemers uit de buurt - goed uitgekomen. We verhuizen volgend jaar naar een groter en splinternieuw bedrijfspand met 8000m2 magazijn, dat zijn ook weer mooie stappen richting de toekomst.''

Blijven innoveren

Tot slot vertelt de bevlogen schroevenondernemer: ,,Ik weet dat we altijd moeten blijven innoveren om over 5 jaar ook ons 10-jarig bestaan te kunnen vieren. Productontwikkeling en productverbetering zijn vanaf dag 1 al mijn drijfveren. Mijn grote droom is verder om ooit nog eens in de USA te leveren en daar poten aan de grond te krijgen. Maar voorlopig zijn we hier wel even zoet met alle plannen. "

Bij schroeven- en ijzerwarenwinkel Wovar werken ruim 90 medewerkers. Het bedrijf won vorig jaar reeds een FD Gazelle award voor één van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland.