CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 20:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
22 nov

Wovar wint 2e zilveren FD Gazellen award!

Wovar wint 2e zilveren FD Gazellen award!
Terug naar overzicht

Wovar wint 2e zilveren FD Gazellen award!

Wovar ontving gisteren voor de tweede keer een FD Gazelle Award tijdens de jaarlijke uitreiking. Dit keer, net als vorig jaar, een zilveren award in de categorie Noord/kleine bedrijven. Chocoladewebshop Chocoladebezorgd uit Hoogeveen wist de eerste plek te bemachtigen. 

Landelijk ook 2e plek

Wat deze editie van de FD gazellen awards extra bijzonder maakt, is dat Wovar ook op landelijk niveau tweede werd. De categorie Noord is dit jaar dus extra vertegenwoordigd op de FD Gazellen lijst. Vorig jaar stond Wovar nog 23e op landelijk niveau.

Groei geen doel op zich

We zijn bij Wovar zeer blij met de prijs, al is groei voor ons niet een doel op zich. Eigenaar Jesse Keizer omschrijft het als volgt: ,,We willen vooral een mooi bedrijf bouwen. Stilzitten is niet ons ding. Een gouden plak was natuurlijk mooi geweest, maar ons doel is vooral om zo lang mogelijk in de lijst te blijven staan. Zo zijn we nu internationaal behoorlijk aan de weg aan het timmeren met de verkoop van schroeven en ijzerwaren. Daarnaast bieden we bedrijven ook steeds meer mogelijkheden via onze groothandelstak, van white label palletverkoop tot dropshipping."

Ondernemersprijs FD Gazellen

De FD Gazellen awards is een jaarlijkse prijs voor de snelst groeiende bedrijven van heel Nederland. Naast omzetgroei wordt er bij deze gerenommeerde ondernemersprijs ook gekeken naar groei van de winst en het personeelsbestand.

Wovar wint 2e zilveren FD Gazellen award!