CURRENT LOCALE nl-nl

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Aluminium DeurklinkenDeurklinkenDeurbeslag

Filters

Aluminium Deurklinken

12 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Aluminium Deurklinken

Bent u op zoek naar simpele en eenvoudige deurkrukken? Dan zijn aluminium deurklinken een zeer goede keuze. Door te kiezen voor aluminium deurkrukken bent u verzekerd van kwalitatief goede deurkrukken voor een voordelige prijs. Aluminium deurklinken zijn veelgebruikt in bijvoorbeeld huurhuizen van een woningbouwvereniging of bij standaard deuren wordt ook vaak aluminium deurbeslag meegeleverd. Indien u alles in dezelfde stijl wilt in uw huis en u heeft al meerdere deuren voorzien van dit aluminium deurbeslag, dan haalt u eenvoudig dezelfde deurklinken bij Wovar. Wilt u toch iets meer stijl en klasse? Bekijk dan onze RVS deurklinken of zwarte deurklinken.

Wij leveren deurkrukken van aluminium in heel Nederland en België waarbij wij uit eigen ruime voorraad leveren. Hierdoor zijn wij in staat om vaak al binnen 24 uur bij u thuis te kunnen leveren. 

Deurkrukken van aluminium zijn eenvoudig te monteren of te vervangen. Aluminium deurkrukken zijn namelijk niet alleen verkrijgbaar in het standaard grijs zoals veel mensen deze kennen, maar u vindt bij ons ook prachtige zwarte deurkrukken van aluminium. Doordat de schroefgaten van het rozet in het algemeen perfect overeenkomen, is het vervangen een zeer kleine klus waar u weinig gereedschap of kluskennis voor nodig heeft.

Aluminium deurklink vervangen

Indien u uw huidige deurbeslag wenst te vervangen door nieuw aluminium deurbeslag waarbij u niet opnieuw wilt boren in uw deur, meet dan voorafgaand goed op waar de huidige schroefgaten zit. Heeft u deurbeslag op schild van aluminium? Kies dan voor ons aluminium deurbeslag met schild. Ook wanneer u niet exact dezelfde deurrozetten kunt terug vinden is de keuze voor deurbeslag op schild een betere keuze. Hiermee dekt u oude schroefgaten beter af dan met rozetten die een stuk kleiner zijn dan de deurschilden.

Voor het vervangen van aluminium deurklinken heeft u (over het algemeen) enkel twee platte schroevendraaiers nodig en een inbussleutel om de deurklinken van de rozetten te verwijderen. Met de platte schroevendraaiers draait u de patentboutjes aan beide kanten van de deur tegelijk los. Hierdoor komen de rozetten los waarna u de nieuwe aluminium deurkrukken kunt monteren op uw deur. 

Deurbeslag aluminium

Aluminium deurbeslag is vooral interessant door de aantrekkelijke prijs. Het is namelijk een flink stuk lager geprijsd dan ons high-end deurbeslag op rozet. Naast de aantrekkelijke prijs is aluminium ook een sterk materiaal wat niet vatbaar is voor roest. Ook het onderhouden van uw aluminium deurklinken is eenvoudig en kan met een zachte, vochtige doek zodat het deurbeslag niet beschadigd. Gebruik nooit een schuurspons, hierdoor ontstaan krassen op het oppervlakte wat niet meer te herstellen is.

Online deurbeslag van aluminium kopen

Dankzij onze ruime selectie aan aluminium deurklinken, vindt u bij ons ongetwijfeld een deurklink die aansluit bij uw interieurstijl. Door de ruime selectie aan deurklinken en deurbeslag vinden ook zakelijke klanten zoals aannemers en klussenbedrijven ons steeds vaker. Dergelijke bedrijven doen er goed aan om een zakelijk account aan te maken waarmee er een vaste zakelijke korting wordt gegeven op alle aankopen. Hierdoor kopen onder andere timmerfabrieken en andere bedrijven hun deurbeslag met korting bij Wovar!