CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Aluminium Deurbeslag met schildDeurbeslag op schildDeurbeslag

Filters

Aluminium Deurbeslag met schild

31 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Aluminium Deurbeslag met schild

Aluminium deurbeslag kenmerkt zich door de degelijke kwaliteit, gunstige prijs én moderne afwerking. Deurbeslag van aluminium kennen we doorgaans in de traditionele aluminium kleur én moderne zwarte modellen. Zwarte deurklinken op schild hebben een hoogwaardige poedercoating, hierdoor bent u verzekerd van een lange levensduur. Kies het aluminium deurbeslag die het beste past bij uw interieur, zorg voor een mooie eenheid op uw deur door ook te kiezen voor bijpassende scharnieren en toebehoren zoals deurstoppers en eventueel een bijpassende deurdranger.

Wovar levert deurbeslag van aluminium in heel Nederland en België. 

Aluminium Deurbeslag met schild is vooral bekend in de woningbouw. Aangezien het geschikt is voor vrijwel iedere binnendeur is het goed universeel toepasbaar, hierdoor is dit type deurbeslag ook vaak gebruikt in huurwoningen en flatgebouwen. Door de eenvoudige montage is het niet alleen snel te plaatsen, het is ook nog eens zeer eenvoudig om te vervangen.

Bent u dus uitgekeken op uw oude deurkrukken op schild? Dan is het vervangen door een zwarte variant een zeer goede optie. In deze categorie treft u alle zwarte deurklinken op schild van aluminium aan om uw simpele grijze variant te vervangen.

Aluminium deurbeslag op schild

Deurbeslag zwart gemaakt van aluminium is lichtgewicht en zeer sterk. Bovendien is aluminium deurbeslag niet gevoelig voor roestvorming en is de aanschafprijs zeer gunstig. Het nadeel van deurbeslag op schild is dat u altijd goed moet bedenken welke steekmaat uw deurslot heeft. Dit meet u op door de hart-op-hart afstand van deurkruk tot sleutelgat op te meten. Voor de nederlandse markt is dit vrijwel altijd een afstand van 56 mm bij een sleutelgat en 55 mm bij een cilinderslot. Hierdoor spreken we van een SL 56 of een PC 55 steekmaat, ons advies is om dit voorafgaand goed op te meten voordat u een bestelling plaatst. Hiermee voorkomt u dat u de verkeerde deurklinken op schild bestelt.

Voor een compleet andere uitstraling van uw deuren kiest u voor populaire deurklinken welke aanvullend met rozetten kunnen worden aangevuld. Hierdoor krijgt u een hele andere uitstraling op uw binnendeuren dan de deurschilden.

Deurbeslag op schild kopen

Heeft u meerdere deuren in huis die voorzien moeten worden van hoogwaardig aluminium deurbeslag? Door onze interessante staffelkortingen op de verschillende producten geniet u al snel van een scherpe prijs om alle deuren in uw woning te voorzien van dezelfde deurklinken.

Onze zakelijke klanten bieden wij de mogelijkheid om een zakelijk account aan te maken, hiermee ontvangen bedrijven als aannemers en klussenbedrijven een interessante korting op alle aankopen zoals deurklinken en deurbeslag