CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Balkdrager zonder lip

38 producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Balkdrager zonder lip

Wovar levert balkdragers zonder lip in 5 verschillende maten: 4.5 x 9 cm, 4.5 x 14.5 cm, 5 x 10 cm, 5 x 15 cm en 6.3 x 17.5 cm. Doordat de balkdrager geen lip heeft, kunt u de balkdrager monteren op bestaande muren. Met een balkdrager zonder lip kunt u balken opleggen tussen muren en spanten. Door bij Wovar op werkdagen voor 22:00u te bestellen heeft u de producten de volgende dag al binnen.

Naast de balkdragers zonder lip verkoopt Wovar ook balkdragers met lip, raveelsdragers met een CE keurmerk of de zwart gecoate balkdragers. Wovar levert nu ook onzichtbare balkdragers voor blinde balk bevestiging. Indien u een overkapping, tuinhuis of carport gaat bouwen met plat dak. Raden wij ook aan eens te kijken bij onze kant en klare sets epdm folie.

Bekijk voor nog meer informatie onze video over balkdragers bevestigen.

De balkdragers zonder lip zijn van verzinkt staal, wat ze ijzersterk maakt. Doordat er meerdere gaten in de balkdrager zitten kunt u een houten balk stevig monteren. Dit zorgt ervoor dat ze geschikt zijn voor zwaar belastende houtconstructies. Echter zijn de balkdragers zonder lip niet getest op hun draagkracht en beschikken ze niet over een CE-keurmerk. Wilt u liever een balkhouder die wel is voorzien van een CE-keurmerk? Kies dan onze geteste raveeldragers. Monteer houten constructies altijd met hoogwaardige bevestigingsmaterialen zoals onze slotbouten, houtdraadbouten of tellerkopschroeven.

Voordelen balkhouder zonder lip

Het grote voordeel van balkhouders zonder lip is dat ze in tegenstelling tot balkdragers met lip geplaatst kunnen worden op reeds bestaande constructies. Zo kunt u een balk tussen muren en spanten opleggen. Waar raveeldragers niet dichtbij een muur gemonteerd kunnen worden, kunnen balkdragers zonder lip dat wel, omdat deze een stuk minder breed zijn. Hierdoor kunt u een balk strak tegen een muur monteren in tegenstelling tot raveeldragers. 

Balkdragers zonder lip online bestellen

Bestel bij Wovar op werkdagen voor 22:00 en krijg de balkdrager zonder lip de volgende dag al in huis, ook op zaterdag. Twijfelt u welke balkdrager u nodig heeft voor uw constructie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice afdeling. Voor lichte constructies kunt u ook kiezen voor onze regeldragers of hoekverbinders.

Video: Alles over balkdragers

Jesse vertelt alles wat je moet weten van de verschillen tussen onze balkdragers met lip, balkdragers zonder lip en raveeldragers.  

Naast deze balkdragers zonder lip levert Wovar ook plankdragers, daktrimmen en paalhouders.